Το μήνυμα πως η μείωση των φορολογικών βαρών θα αρχίσει αμέσως μόλις ξεπεραστεί, για δεύτερη φορά, ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα, απέστειλε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας στο ελληνογερμανικό φόρουμ και αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν ακόμη ανοιχτά «μέτωπα», σε ό,τι αφορά στο σκέλος της φορολογίας και της γραφειοκρατίας, εκτίμησε πως η έξοδος από την κρίση θα πραγματοποιηθεί χωρίς παρεκκλίσεις. Μάλιστα, σημείωσε ότι ο δρόμος για την απομάκρυνση από την κρίση περνά μέσα από την επιχειρηματικότητα.

Αποφασισμένος απέναντι στους τρομοκράτες δήλωσε, εκτός των άλλων, ο Πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράςμ επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση θα κάνει το χρέος της. Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση σε ένα σαθρό, όπως το χαρακτήρισε, σύστημα, το οποίο αφήνει τους τρομοκράτες ελεύθερους και δεσμεύτηκε να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο.

«Δεν μας σταματά τίποτα, δεν μας σταματούν οι ακραίοι, δεν μας σταματούν ούτε οι απειλές των τρομοκρατών που η αστυνομία τους συλλαμβάνει, η δικαιοσύνη τους δικάζει και ένα σαθρό σύστημα τους αφήνει ελεύθερους», τόνισε ο Πρωθυπουργός δηλώνοντας την αποφασιστικότητά του απέναντι στους τρομοκράτες και σε όσους τους συνδράμουν.

Ο κ. Σαμαράς φωτογράφισε ουσιαστικά τον ΣυΡιζΑ τονίζοντας την αποφασιστικότητά του να βρεθεί απέναντι σε όσους, όπως είπε, από τη μια κάνουν ότι μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι οι τρομοκράτες και από την άλλη προχωρούν σε καταγγελίες όταν αφήνονται ελεύθεροι.

«Έχουμε υποχρέωση να κλείσουμε όλες τις τρύπες ενός συστήματος που νοιάζεται περισσότερο για τους τρομοκράτες παρά για τους πολίτες. Η ασφάλεια των πολιτών είναι ύψιστης προτεραιότητας για εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

 

Facebook Comments