Η Opel παρουσίασε το νέο Crossland X, το οποίο πλαισιώνει τη γκάμα των μοντέλων Χ με crossover χαρακτήρα. Το νέο μοντέλο βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις Διανομέων Opel και είναι το δεύτερο μοντέλο της οικογένειας Opel X στην κατηγορία B δίπλα στο σπορ bestseller, το Mokka X, ενώ το τρίτο μέλος το μεγαλύτερο Grandland X, μόλις παρουσιάστηκε στατικά στο Μιλάνο και θα λανσαριστεί στην Ελλάδα αργότερα περί τα τέλη Οκτωβρίου.

Συγκριτικά με το Opel Mokka X, που διατίθεται με προαιρετική τετρακίνηση για περιστασιακή χρήση εκτός δρόμου, το νέο Opel Crossland X προορίζεται για αστικές περιοχές με μελετημένες εξωτερικές διαστάσεις, ενώ είναι ιδανικό για ψώνια αλλά και εκδρομές. Με μήκος 4,21 m, το νέο Crossland X είναι 16 cm μικρότερο από ένα Astra, αλλά ταυτόχρονα 10 cm ψηλότερο. Οι επιβάτες απολαμβάνουν την εξαιρετική ορατότητα που τους παρέχουν τα υπερυψωμένα καθίσματα. Μία προαιρετική, πανοραμική κρυστάλλινη οροφή επιτείνει την αίσθηση ευρυχωρίας, για τους πιο απαιτητικούς.

Επιπλέον, το νέο μοντέλο συνοδεύεται από καινοτομίες που κάνουν την καθημερινή οδήγηση ασφαλέστερη, πιο άνετη και ευκολότερη. Σύστημα Καινοτόμων Προβολέων Full LED, head up display και Πανοραμική Κάμερα Οπισθοπορείας 180-μοιρών μαζί με Προηγμένο Σύστημα Υποβοήθησης Παρκαρίσματος, Σύστημα Αναγνώρισης Επικείμενης Σύγκρουσης με ανίχνευση πεζού και Αυτόματο Φρενάρισμα Έκτακτης Ανάγκης, Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού και Σύστημα Αναγνώρισης Παρέκκλισης Λωρίδας Κυκλοφορίας είναι μερικά ενδεικτικά παραδείγματα.

Το νέο Crossland X διαθέτει επίσης εξαιρετική συνδεσιμότητα Opel OnStar με Wi-Fi Hotspot και άλλες υπηρεσίες όπως κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο και αναζήτηση χώρου στάθμευσης, τεχνολογία IntelliLink infotainment συμβατή με Apple CarPlay και Android Auto με έγχρωμες οθόνες αφής έως 8 ιντσών. 

Facebook Comments