Η «αντάρτικη» υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προκαλεί πονοκέφαλο στο Μέγαρο Μαξίμου και ο Πρωθυπουργός καλεί σήμερα τον επίσημο υποψήφιο Γιάννη Ιωαννίδη και 20 βουλευτές της ΝΔ για να απαιτήσει τη στήριξή του.

Στη σύσκεψη θα συζητηθεί το θέμα της εκλογής στην Περιφέρεια και θα μετέχει ο υποψήφιος της ΝΔ Γιάννης Ιωαννίδης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος. Σκοπός είναι περιοριστούν τα παράπονα και να δοθεί από τον κ. Σαμαρά το μήνυμα της πανστρατιάς και να στηριχθεί από όλους και χωρίς επιφυλάξεις ο επίσημος υποψήφιος του κόμματος.

Στη σύσκεψη μετέχουν οι βουλευτές Ευθύμιος Καρανάσιος, Γιώργος Γεωργαντάς, Φωτεινή Αραμπατζή, Θεόφιλος Λεονταρίδης, Μενέλαος Βλάχβεης, Γιώργος Καρασμάνης, Ιορδάνης Τζαμτζής, Διονύσης Σταμενίτης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Γεωργία Μπατσαρά, Αποστόλης Βεσυρόπουλος, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Κώστας Κουκοδήμος, Άννα Μάνη, Δημήτρης Χριστογιάννης, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Γιώργος Ορφανός.

Facebook Comments