Την εταιρεία GTECH επέλεξε ο ΟΠΑΠ ως πάροχο για την επέκταση των δραστηριοτήτων του και στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος (online betting).

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η επιλογή της GTECH προκύπτει μετά από κλειστή διαδικασία spec, στην οποία συμμετείχαν συνολικά πέντε διεθνείς εταιρείες (Playtech, 888 Holdings, G2 (το business unit του ιταλικού ομίλου Lottomatica/Gtech για διαδραστικές τεχνολογικές πλατφόρμες), η Openbet και μια τσεχική εταιρεία) . Στην τελική ευθεία της διαδικασίας είχαν εισέλθει οι Playtech και GTech, η οποία και τελικώς επελέγη.

Ο ΟΠΑΠ προχώρησε στη διεξαγωγή της συγκεκριμένης διαδικασίας με στόχο την επιλογή στρατηγικού συνεργάτη στο διαδικτυακό στοίχημα (online betting), με τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες να επικεντρώνεται αρχικά στο αθλητικό διαδικτυακό στοίχημα (online sports betting).  

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η GTECH, η οποία είναι μέλος του ομίλου Lottomatica, αποτελεί κορυφαία διεθνώς εταιρεία στην ανάπτυξη πλατφόρμας διαδικτυακού στοιχήματος και επελέγη καθώς πληροί επιτυχώς τα κριτήρια που είχαν τεθεί από την Διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε.

“H εξέλιξη αυτή αποτελεί σημαντικό σταθμό στην ιστορία της ΟΠΑΠ, καθώς η εταιρεία εισέρχεται στην αγορά υπηρεσιών iGaming, οι οποίες αναμένεται να αποτελέσουν έναν από τους κυριότερους παράγοντες που θα συμβάλουν στην μελλοντική της ανάπτυξη, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιχνίδια επίγειου στοιχηματισμού και τη διευρυνόμενη συνεργασία της ΟΠΑΠ με το δίκτυο των πρακτόρων της” καταλήγει η ανακοίνωση.

Facebook Comments