Citi: Μετά την ανακοίνωση ότι η Ρωσία θα αποσύρει τα στρατεύματα από τα σύνορά της με την Ουκρανία η τράπεζα αναμένει το USD/RUB να διαπραγματευτεί σε ένα εύρος διακύμανσης μεταξύ 36,20 και 36,60.
 
Commerzbank: Μετά την αντιστροφή από την αντίσταση στο 1,2167 η τράπεζα αναμένει το EUR/CHF να εξακολουθήσει να βρίσκεται σε καθοδική πίεση.
 
Unicredit: Η τράπεζα θεωρεί ότι οι ισοτιμίες που είναι πιο ευαίσθητες στις εξελίξεις της Ουκρανίας είναι το USD/RUB και USD/HUF και αναμένει το ρούβλι και το φιορίνι να κινηθούν ανοδικά σε περίπτωση που τα γεγονότα της Κριμαίας έχουν αίσια κατάληξη.
 
RBC: Εκτιμά την ανακοίνωση του PMI του κατασκευαστικού κλάδου χαμηλότερα, αλλά θεωρεί ότι η όποια πτώση δεν είναι ενδεικτική και συνεπώς δε θα έχει διάρκεια εξαιτίας των πλημμύρων που έπληξαν τη χώρα και οι οποίες αναμένεται να έχουν αντίκτυπο στον δείκτη PMI. Στην ισοτιμία GBP/USD βρίσκει αντίσταση στο 1,6770 και στήριξη στο 1,6700.
 
Societe Generale: Η τράπεζα θεωρεί ότι η κατάσταση στις αγορές εξομαλύνεται και πιθανό το EUR/USD να κυμανθεί προς τα επίπεδα του 1,3840 μεσοπρόθεσμα με πιθανές διορθωτικές κινήσεις να είναι περιορισμένες.
 
Standard Bank: Η τράπεζα διατηρεί τις θέσεις short AUD έναντι των USD, NZD και CAD και τώρα πουλά AUD/JPY στα τρέχοντα επίπεδα στο 91,20 με στόχο 90,10 και stop στο 93,10.
 
ΤΕΒ: Θεωρεί ότι η τούρκικη λίρα έχει αποτιμήσει ήδη πολλές αρνητικές ειδήσεις και συνεπώς ο κίνδυνος περαιτέρω αποδυνάμωσης είναι περιορισμένος. Ευνοεί θέσεις long καθώς πιστεύει ότι σε νέα πίεση του νομίσματος η κεντρική τράπεζα θα δράσει άμεσα προκειμένου να το σταθεροποιήσει.

Facebook Comments