Χωρίς αποτέλεσμα έληξε και η δεύτερη συνάντηση του Υπουργού Εργασίας με τους επικεφαλής της τρόικας στην Ελλάδα. Αναμένεται και νέο ραντεβού των δυο πλευρών. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν η απελευθέρωση των απολύσεων και η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών

Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Εργασίας σημείωσε οτι η διαπραγμάτευση είναι ανοιχτή. Στόχος – όπως είπε – είναι να βρεθεί κοινός δρόμος.

H τριμερής έχει επίσης συνάντηση με τους υπουργούς Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Στο τραπέζι θα βρεθούν η εφαρμογή των μέτρων που προβλέπονται στην «εργαλειοθήκη» του ΟΟΣΑ για την απελευθέρωση στο γάλα, και τα ΜΗΣΥΦΑ (Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα).

«Δύσκολα θα τελειώσουμε έως την Παρασκευή. Εάν στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης που έχει πιο απλή δουλειά δεν κλείνουμε, αντιλαμβάνεστε τι γίνεται με τα άλλα ζητήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά κυβερνητικό στέλεχος μετά τη μαραθώνια διαπραγμάτευση με την τρόικα που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

«Εμμένουμε στις θέσεις μας. Δεν έχει κλείσει τίποτα. Θα ξανασυναντηθούμε» ανέφερε κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Facebook Comments