Ακόμη ένα επεισόδιο, αυτήν την φορά με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, διατάραξε τις εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Όπως έγινε γνωστό, στη διάρκεια της κατάθεσης του Ευάγγελου Βενιζέλου ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης απέβαλε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής από την αίθουσα της συνεδρίασης, λόγω απαξιωτικών σχολίων που διατύπωσε σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον κ. Βενιζέλο γελοίο και χοντρό, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος στη συνέχεια ζήτησε την αποβολή του.

Είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και πάλι στη διάρκεια της κατάθεσης του κ. Βενιζέλου με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο η συνεδρίαση.

Ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να ενοχλήθηκε από παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια που απηύθυνε ερωτήσεις στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά της και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για προνομιακή μεταχείριση του κ. Βενιζέλου.

Facebook Comments