Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής, της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ σημειώθηκε το πρωί στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής επιτροπής, όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική, ο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος υποστήριξε ότι οι αποκαλύψεις για το ρόλο Μπαλτάκου υποδεικνύουν την εμπλοκή του ίδιου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Τσουμάνη, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτες αυτές τις αναφορές, αλλά αμέσως μετά ακολούθησε η απάντηση από τους Νίκο Μίχο και Ηλία Παναγιώταρο.

Οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής σηκώθηκαν στα έδρανα χειρονομώντας και φωνάζοντας, μεταξύ άλλων, «ο Σαμαράς θέλει να μας χώσει φυλακή», «είναι φασίστας» κ.ά.

Η επίθεση συνεχίστηκε και από την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή η οποία απευθυνόμενη στο προεδρείο και τους βουλευτές της συμπολίτευσης υποστήριξε ότι «είστε χούντα. Παρεμβαίνετε στη Δικαιοσύνη. Είστε φασίστες. Θέλετε να βάλετε φυλακή αθώους ανθρώπους».

Η έκρυθμη κατάσταση ανάγκασε τον πρόεδρο της Επιτροπής Γιώργο Βλάχο να κλείσει τα μικρόφωνα, σχολιάζοντας σε έντονο ύφος: «δεν θα το κάνουμε καλοκαιρινό εδώ μέσα. Σοβαρευτείτε όλοι».

Facebook Comments