Η συνεργασία Αλίσια Κις και Κέντρικ Λαμάρ για τη μουσική της ταινίας «The Amazing Spider-Man 2» έχει την μορφή ενός σόουλ ύμνου, που ταιριάζει με τον εύθραυστο υπερήρωα.

Ο Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, και σχεδιαστής μόδας, Φαρέλ Γουίλιαμς, συναντά και συνεργάζεται ξανά στην παραγωγή με τον Γερμανό συνθέτη Χανς Ζίμερ, αποφέροντας ένα εξαιρετικό ποπ αποτέλεσμα.

Η πινελιά που προσθέτει ο Ζίμερ δίνει έναν επιπλέον όγκο στην έγχορδη ενορχήστρωση της φανκ μελωδίας του Γουίλιαμς, ενώ η βελούδινη χροιά της Κις δίνει στο τραγούδι, με τίτλο «Its On Again», σόουλ ταυτότητα.

«Είμαι ενθουσιασμένη που ήμουν κομμάτι αυτής της συνεργασίας με τους Κέντρικ Λαμάρ, Φαρέλ Γουίλιμς και Χανς Ζίμερ» δήλωσε η Αλίσια Κις. «Καθώς βρισκόμαστε στο επόμενο κεφάλαιο της κινηματογραφικής ζωής του Spider-Man, το τραγούδι μοιάζει να συλλαμβάνει απόλυτα το νόημα πίσω από την πλοκή, πως όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να εξελιχθούμε σε κάτι σπουδαίο».

Μετά το εντυπωσιακό «The Amazing Spider-Man», ο Μαρκ Γουέμπ αναλαμβάνει και πάλι τη σκηνοθεσία της συνέχειας των περιπετειών του δημοφιλή, πολυσχιδή ήρωα. Γυρισμένο εξ’ ολοκλήρου στη Νέα Υόρκη, το δεύτερο φιλμ αιχμαλωτίζει για μια ακόμα φορά την ακαταμάχητη χημεία των πρωταγωνιστών του, Άντριου Γκάρφιλντ και Έμα Στόουν, ενώ το λαμπερό καστ συμπληρώνεται από τον εξαιρετικό Τζέιμι Φοξ στο ρόλο του τρομακτικού, κακού Electro και τον απολαυστικό Πολ Τζιαμάτι στο ρόλο του Rhino. Η πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική έχει προγραμματιστεί για τις 2 Μαΐου.

Facebook Comments