Διαβάζοντας τα πόθεν έσχες των στελεχών της κυβέρνησης και των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, σου δημιουργείται ένας έντονος… προβληματισμός σε σχέση με το πώς πρέπει να χαρακτηρίσεις όλους αυτούς που ψηφίστηκαν για να μας… σώσουν. Κυρίως δε για τα έργα και τις ημέρες τους, αλλά και για το θράσος τους. Τυχοδιώκτες, αμόρφωτοι, βολεμένοι και με υποψία… απάτης τύποι δηλώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, διατηρούν καταθέσεις στο εξωτερικό με τα μηδενικά σαν… τρένα, είναι τοποθετημένοι σε μετοχές και ομόλογα, διαθέτουν θυρίδες και πλήθος ακινήτων. 

Η ανάγνωση των πόθεν έσχες των… αντιμνημονιακών που θα σ΄ έσωζαν, παραπέμπουν σε ονομασίες του στυλ… SYRIZANEL CAPITAL FUND ή SYRIZANEL REAL ESTATE. Αυτοί οι τύποι που σου πουλούσαν… σανό και φύκια για μεταξωτές κορδέλες είναι κονομημένοι και σε δούλευαν τόσα χρόνια για να σου υφαρπάξουν την ψήφο. Δήθεν για να σε σώσουν. Όχι δα! Για να κάνουν την… μπάζα τους θέλουν! Επίσης, αρκετοί απ΄ αυτούς έχουν γίνει ένα με την… καρέκλα, καθώς τη βλέπουν ως  την τελευταία τους ευκαιρία για να ρεφάρουν από τα χρέη που έχουν σε Δημόσιο και τράπεζες.

Θα ρωτήσει κάποιος “μα καλά, οι προηγούμενοι καλύτεροι ήταν;”.  Η απάντηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους προηγούμενους ήξεραν τι σημαίνει δουλειά και στο κάτω κάτω δεν δήλωναν αριστεροί ή αντιμνημονιακοί! Δεν ζήτησαν την ψήφο του ελληνικού λαού λέγοντας ότι του μοιάζουν. Απεναντίας, αυτοί οι τύποι που κυβερνούν σήμερα, ζήτησαν την ψήφο λοιδωρώντας και συκοφαντώντας τους… άλλους. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις εκφράσεις περί γερμανοτσολιάδων, πουλημένων, αργυρώνητων κλπ;

Γιατί είμαστε αυστηροί κατά των κυβερνητικών στελεχών και των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Γιατί αυτοί οι τύποι είπαν τα πιο ξετσίπωτα ψέματα, επιστράτευσαν όση χυδαιότητα είχαν και έχουν μέσα τους, έπραξαν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που είπαν, έστειλαν πιο βαθιά στον γκρεμό του Έλληνες πολίτες με τα καμώματά τους, επιδεικνύουν σαν κάτι φυσιολογικό το πλέον αποθεωτικό θράσος που έχει επιδείξει κυβέρνηση στη σύγχρονη ιστορία της χώρας. Δήλωναν αριστεροί ή λαϊκοδεξιοί πατριώτες που θα έσκιζαν τα μνημόνια και το μόνο που κάνουν είναι να σκίζουν τους πολίτες και να… ξεσκίζονται στην… μπάζα!  Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το βόλεμα και η κονόμα. Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι αυτοί που έχουν να επιδείξουν κάτι δημιουργικό στη ζωή τους. Αντιθέτως, είναι… πρωταθλητές στην αμορφωσιά, τη θρασύτητα, το ψέμα, τον τυχοδιωκτισμό και την ανηθικότητα.

Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα… Πρέπει να χαιρόμαστε όλοι όταν οι άνθρωποι συσσωρεύουν πλούτο, είτε ακίνητα, είτε αποταμιεύσεις. Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο. Η παραγωγή πλούτου βελτιώνει τις προοπτικές ακόμη και για τους αδύναμους μέσω της δημιουργίας θέσεων εργασίας που φέρνουν σταδιακά καλύτερες αμοιβές και εν γένει ευμερία. Εξυπακούεται ότι η… διαδρομή δημιουργίας πλούτου πρέπει να είναι διαφανής. Αυτό αφορά τους πάντες, ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος. Δεν γίνεται όμως να μην καταθέσουμε την… οργή μας και το θυμό μας για τους κατ΄ επάγγελμα ψεύτες και τυχοδιώκτες που εξαπάτησαν κατά συρροή τους Έλληνες πολίτες. Και βεβαίως, σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνουμε όσους θα τους ξαναψηφίσουν. Για τον απλούστατο λόγο, ότι το βόλεμα, η κονόμα και η ταύτιση με αυτό το συνονθύλευμα απατεώνων που κυβερνά τη χώρα, καθιστά τους ψηφοφόρους τους αυτομάτως και… αυτοδικαίως ως ανήθικους. 

Οι ψεύτες και οι πολιτικοί απατεώνες αποτελούν τη χειρότερη μορφή ανήθικων ανθρώπων. Κι αυτό γιατί πατάνε επί πτωμάτων. Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι προσπάθησαν να πείσουν τους απελπισμένους και αδαείς Έλληνες ότι ως αριστεροί και λαϊκοδεξιοί “πατριώτες” ταυτίζονται με τον μέσο Έλληνα. Οποία ύβρις… Οι τύποι που κυβερνούν σήμερα δεν δίστασαν να συκοφαντήσουν και να ρίξουν λάσπη παντού και προς πάσα κατεύθυνση. Ξεκαθαρίζουμε ότι γι αυτούς τους τυχοδιώκτες που συνάμα είναι και πλούσιοι, θέλουμε πραγματικά να χαρούν τα πλούτη τους και να τα αυγατίσουν! Αλλά όχι πουλώντας… σανό σε πολίτες που καθημερινά βλέπουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να αδειάζουν από τις κατασχέσεις, τα μεροκάματά τους να μειώνονται δραστικά, τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται δραματικά, τα ακίνητα τους να κινδυνεύουν να βγουν σε κάποιον πλειστηριασμό λόγω χρεών προς τις τράπεζες ή το Δημόσιο. Ένας συμβιβασμένος πολίτης ή δημοσιογράφος με τους σημερινούς τυχοδιώκτες είναι το ίδιο ανήθικος…

Αυτοί οι τύποι που βρίσκονται στην εξουσία σήμερα και κυρίως όσοι κατέχουν θέσεις κλειδιά, θα προσπαθήσουν μέσα στο προσεχές διάστημα να κλείσουν μερικές… δουλειές, ώστε να εξασφαλίσουν τα προς το ζην για την επόμενη δύσκολη μέρα. Κάποιοι που πουλούσαν μαγκιά και στήθηκαν στα… τέσσερα ψηφίζοντας μνημόνια, θεωρούν τους Έλληνες ηλίθιους δηλώνοντας στο πόθεν έσχες ότι ένα αυτοκίνητο 40 ετών το πούλησασν για 100.000 ευρώ! Εδώ κάτι βρωμάει. Και ό,τι βρωμάει κρύβει από πίσω ακραία ανηθικότητα, ξετσιπωσιά και αλητεία…

Όσοι τους ψηφίσατε γιατί πιστέψατε ότι θα σας κάνουν και πάλι… άρχοντες όπως στην εποχή της πλασματικής ευημερίας χάσατε. Όσοι πιστέψατε τα ψέματα τους και κυρίως ότι είναι ίδιοι μ΄ εσάς, πάρτε και διαβάστε τα πόθεν έσχες αυτών που δηλώνουν αριστεροί και… παιδιά του λαού. Διαβάστε τα, χωνέψτε τα, πηγαίνετε μπροστά στον καθρέφτη και κοιταχτείτε. Σκεφτείτε ότι αυτοί κάνουν την μπάζα τους και εσείς που τους ψηφίσατε, απλά σας έχουν για τα… μπάζα. 

Η σημερινή παρέα ανήθικων τύπων που μας κυβερνά, ίσως αποτελεί το καλύτερο μάθημα ζωής για όσους τους ψήφισαν. Δυστυχώς όμως, τη ζημιά την υφίσταται μια ολόκληρη χώρα καθώς και ένα περήφανο έθνος 17 εκατ. ψυχών που ντρέπεται για τη σημερινή εικόνα της χώρας. Το πολιτεύεσθαι του σημερινού εσμού κακοποιών θα θυμίζει ότι όταν ψηφίζεις απατεώνες, τυχοδιώκτες και ψεύτες, δεν αναγνωρίζεται το όποιο λάθος μετά την απομάκρυνση από την κάλπη. Όταν ένας λαός παρασύρεται και ψηφίζει… μπάζα και “σκουπίδια”, πρέπει να είναι σίγουρος ότι στο τέλος αυτά τα… μπάζα θα τον πετάξουν στη… χωματερή. Γιατί η ανηθικότητά τους είναι τέτοια που κατά βάθος σκέφτονται ότι τους ψήφισαν… μπάζα. Καμαρώστε… αριστεριλίκια, αντινμνημονιακούς, αντιστασιακούς, αντισυστημικούς που έχουν τα λεφτά τους σε καπιταλιστικές δυτικές χώρες και όχι στη Βενεζουέλα ή τη Βόρεια Κορέα. Σκεφτείτε πώς αυτά τα… μπάζα σας εξαπάτησαν!

Είναι προφανές ότι για όλο αυτό το… πακέτο θράσους που έχουν επιδείξει, η ψήφος σας στις επόμενες εκλογές πρέπει να είναι καταλυτική. Καίρια και συντριπτική. Καθαρή και ξάστερη. Πρέπει να είναι… σφαίρα που “σκοτώνει”. Ταυτόχρονα, αυτή η ψήφος δεν μπορεί να είναι καταστροφική. Οι τύποι αυτοί πρέπει να φύγουν το συντομότερο δυνατόν. Γιατί χωρίς κανέναν ενδοιασμό σας είπαν ψέματα, πήραν την ψήφο σας και τώρα σας πετάνε στη… χωματερή των ανθρώπινων ψυχών που έφτιαξαν. Τελικώς η ελπίδα και η αξιοπρέπεια έχουν τεράστιο τίμημα. Περαστικά σας… 

Facebook Comments