Την επιτυχή τιμολόγηση (pricing) της προσφοράς ομολογιών (Senior Notes) ύψους 250 εκατ. ευρώ, 6%, λήξεως το 2021 που πρόκειται να εκδοθούν από την εμμέσως ελεγχόμενη θυγατρική της, Intralot  Capital Luxembourg S.A., ανακοίνωσε η Intralot.

Η αρχική προσφορά των 200 εκατ. ευρώ υπερκαλύφθηκε σημαντικά και αποφασίστηκε να αυξηθεί η έκδοση στα 250 εκατ. ευρώ. Όπως τονίζει η εταιρεία, μεγάλος αριθμός διεθνών επενδυτών και επενδυτικών κεφαλαίων από την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία επένδυσαν στις ομολογίες.

Οι ομολογίες προσφέρθηκαν σε τιμή έκδοσης 99,294% και το κουπόνι των ομολογιών διαμορφώθηκε στο 6%. Οι ομολογίες αναμένεται να εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην αγορά Euro MTF του Χρηματιστηρίου του Λουξεμβούργου.

Το προϊόν της έκδοσης των νέων ομολογιών θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού και για να υποστηρίξει την ανάπτυξη της εταιρείας. Η Intralot εκτιμά πως οι νέες ομολογίες βελτιώνουν σημαντικά την μακροπρόθεσμη ρευστότητα της εταιρείας και ενισχύουν την χρηματοδοτική της διάρθρωση.

Ως Global Coordinators της συναλλαγής ενήργησαν οι Citigroup, Deutsche Bank, J.P. Morgan, Société Générale, ως Joint Book Runners οι Nomura, Alpha Bank ΑΛΦΑ+0,14% και Eurobank και ως Co-managers οι Banca IMI, Berenberg και Geniki Bank.

 

Facebook Comments