Σεμνός, ευγενής και χαμογελαστός, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας με καλωσορίζει στο γραφείο του εντός του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία.

Λίγο πριν το 2017 παραχωρήσει τη θέση του στο Νέο Έτος και μια ανάσα πριν τις Κυπριακές Προεδρικές Εκλογές του Ιανουαρίου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης μιλά αποκλειστικά στο marketnews.gr, κάνοντας έναν απολογισμό για το απερχόμενο έτος και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του απέναντι στον κυπριακό λαό αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της Κυπριακής Βουλής για την αγαστή συνεργασία τους με την Κυβέρνηση.

Ένα από τα πιο ικανά και αγαπητά, κατά γενική ομολογία, στελέχη της Κυπριακής Κυβέρνησης, ο κ. Χριστοδουλίδης μιλά δίχως περιστροφές για τα καθήκοντά του ως Κυβερνητικού Εκπροσώπου, τις δυσκολίες αλλά και τις ερχόμενες Προεδρικές εκλογές της Κύπρου.

Ειλικρινής και εξομολογητικός, αναφέρεται στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που βίωσε η Κύπρος το 2012-2013, την αβεβαιότητα που προέκυψε αλλά και την τελική ανάκαμψη που πέτυχε.

Τέλος, σχολιάζει την πρόσφατη επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα αλλά και τον αντίκτυπο που αυτή είχε στην Κύπρο, ενώ δεν διστάζει να αναφερθεί στο δαιδαλώδες «Κυπριακό» ζήτημα και την δισεπίλυτη εξίσωσή του. 

Facebook Comments