Η αξιοπρέπεια για το διευθυντή γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο Βόλο στοιχίζει δύο κουτιά βρεφικού γάλακτος παραμονή πρωτοχρονιάς.

Ένας άνεργος πατέρας ηλικίας 24 ετών έκλεψε δύο κουτιά βρεφικού γάλακτος για το παιδί του και οι υπάλληλοι τον εντόπισαν. Ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς, ήταν δύο κουτιά βρεφικού γάλακτος, ήταν για ένα παιδί. Η εντολή που έχουν υπάλληλοι της συγκεκριμένης αλυσίδας όταν βρίσκουν κάποιον να κλέβει τρόφιμα είναι να του τα παίρνουν και να τον διώχνουν. Εκείνοι, όμως, επέλεξαν μία ημέρα πριν αλλάξει ο χρόνος να διώξουν έναν άνεργο πατέρα που έκλεβε γάλα για το παιδί του και να περάσει την παραμονή στα κρατητήρια.

Ο νεαρός πατέρας είχε αποπειραθεί να κλέψει από κατάστημα παιχνιδιών στα μέσα Δεκεμβρίου κι ένα παιχνίδι. Τότε είχε πει στους αστυνομικούς ότι δεν είχε χρήματα για να αγοράσει χριστουγεννιάτικο δώρο για το παιδί του.

Τέτοιου είδους ειδήσεις εξοργίζουν συνειδήσεις. Η κλοπή δεν είναι αποδεκτή πράξη αλλά ούτε και η δίωξη ενός πατέρα για την κλοπή ενός παιχνιδιού ή ενός κουτιού βρεφικού γάλακτος

Facebook Comments