Η Λουξ έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση ενόψει της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Τουριστικών Ελληνικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με στόχο την βελτιστοποίηση του Ελληνικού Τουρισμού.

Συγκεκριμένα, η Λουξ, ως χορηγός του ΣΕΤΕ στην υλοποίηση του έργου η “Γαστρονομία στο marketing του Ελληνικού τουρισμού,  συμμετείχε ως επίσημο αναψυκτικό της εκδήλωσης, προσφέροντας χυμούς και αναψυκτικά στους παρευρισκομένους από τον επιχειρηματικό χώρο του τουρισμού, φορέων του συγκεκριμένου κλάδου,  αλλά και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου.

Να σημειωθεί ότι τα  Ελληνικά αναψυκτικά και χυμοί έχουν ξεχωριστεί ποιότητα, αποτελούν μέρος της Ελληνικής γαστρονομίας,  και μπορούν να λειτουργήσουν ως πρεσβευτές των Φυσικών Ελληνικών  γεύσεων.

Η εταιρία, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη για αναβάθμιση των υπηρεσιών του Ελληνικού Τουρισμού, είναι υποστηρικτής κάθε προσπάθειας που πραγματοποιείται προς αυτή την κατεύθυνση. Η “βαριά” βιομηχανία του τόπου μας είναι πρωταρχικός στόχος και εφαλτήριο για μια Ελλάδα σε περίοπτη θέση του κοινωνικού, πολιτιστικού αλλά και οικονομικού γίγνεσθαι.

Facebook Comments