Τι τρέχει με τον Ντάνο και την πρωταθλήτρια στίβου Κατερίνα Δαλάκα, που θα πάει στο νέο «Survivor»; Σύμφωνα με πληροφορίες από άνθρωπο του περιβάλλοντός τους, οι δυο τους βγαίνουν συχνά πυκνά μαζί, πηγαίνοντας σε μέρη που δύσκολα θα τους εντοπίσει ο φωτογραφικός φακός!

Συχνάζουν σε ήσυχα στέκια, χωρίς πολύ κόσμο, ενώ η οικειότητα μεταξύ τους είναι έκδηλη. Εύλογα, λοιπόν, οι φήμες που κάνουν λόγο για φλερτ και ενδεχόμενο ειδύλλιο μεταξύ τους έχουν αρχίσει να φουντώνουν! Μάλιστα, η όμορφη αθλήτρια ανέβασε μια φωτογραφία τους στο Instagram, στην οποία έχει γείρει στον ώμο του νικητή του «Survivor» και αυτός την κρατά αγκαλιά, με τη χαρά να φαίνεται στα πρόσωπά τους!

Όμως, αυτό που έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα. «Survivor μετ’ εμποδίων» γράφει η νεαρή Κατερίνα, συνοδεύοντας τις λέξεις με καρδούλες και με άλλα σύμβολα! Μήπως η όμορφη αθλήτρια εννοεί «έρωτας μετ’ εμποδίων;» (όπου «εμπόδιο», βλέπε «Survivor»). Αν υποθέσουμε ότι το reality επιβίωσης από τη μια τούς ένωσε και από την άλλη θα τους «χωρίσει», μια και η Δαλάκα θα είναι στον δεύτερο κύκλο, θα μπορούσε, αναφέρει η Espresso.

Facebook Comments