Μεγάλος σάλος έχει προκληθεί την τελευταία ώρα μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου από την ανεξάρτητη βουλευτή κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία είχε εκλεγεί με το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων. Σύμφωνα με δήλωση της, η κυρία Μεγαλοοικονόμου, είπε πως πείστηκε από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και γι αυτό έδωσε, ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αν και δημοσιογραφικές πηγές υποδεικνύουν ως λόγο της υπερψήφισης την ένταξη της κυρίας Μεγαλοοικονόμου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ως συνεργαζόμενη.

Η απάντηση από την πλευρά, της Ένωσης Κεντρώων, ήρθε προ ολίγων λεπτών δια στόματος του βουλευτή της Μάριου Γεωργιάδη. Ο κύριος Γεωργιάδης, δήλωσε αποκλειστικά στο ΜarketΝews.gr

Δεν ασχολούμαστε με την την εν λόγω κυρία. Η απάντηση μας θα δοθεί την Κυριακή των εκλογών. Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι ο Τσίπρας είχε ένα κάποιο ηθικό πλεονέκτημα. Παίρνοντας όμως βουλευτή ο οποίος έχει εκλεγεί με τη σημαία ενός άλλου κόμματος, στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα το εν λόγω ηθικό του πλεονέκτημα τίθεται υπό αμφισβήτηση. 

Facebook Comments