Να ψηφίσουν για το συμφέρον το δικό τους και του έθνους, χωρίς να δώσουν σημασία στις «σειρήνες των ψευδαισθήσεων», κάλεσε τους πολίτες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στις 10.20 π.μ., στο σχολικό συγκρότημα «Γ. Σκεπάρνης» στους Αμπελόκηπους, Θεσσαλονίκης.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Βενιζέλου έχει ως εξής: «Σήμερα όλοι περιμένουμε, με σεβασμό, από τον ελληνικό λαό να διατυπώσει, δημοκρατικά, τη βούληση του για το μέλλον και την προοπτική του τόπου, για την ενότητα και την ασφάλεια της χώρας μας. Θέλω να ελπίζω και εύχομαι οι Ελληνες πολίτες να κάνουν την επιλογή που προστατεύει πραγματικά το συμφέρον το δικό τους, το συμφέρον του έθνους, χωρίς να δώσουν σημασία στις σειρήνες των ψευδαισθήσεων».

Τον κ. Βενιζέλο υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα ο πρώην υπουργός Γιάννης Μαγκριώτης, ο γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ Χρόνης Μακρίδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαστεργίου, στελέχη, μέλη του κόμματος και άλλοι παριστάμενοι.

Facebook Comments