Tο TEDxKalamata 2014, με τίτλο “Limits”, που θα φιλοξενηθεί στις 7 Ιουνίου 2014 στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης, στηρίζει η Cosmote ως Μέγας Χορηγός και σε συνεργασία με τον ΟΤΕ, καλύπτει όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσω της επίσημης σελίδας της Cosmote στο youtube www.youtube.gr/cosmote, το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά όλους τους ομιλητές (live streaming), ενώ για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, μέσω των υποδομών του ΟΤΕ, θα παρέχεται δωρεάν κάλυψη δικτύου WiFi στον αρχαιολογικό χώρο. Στο πλαίσιο της χορηγίας, η Cosmote ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της περιοχής, παρέχοντας υψηλές ταχύτητες, έως 75 Mbps, ενώ ο ΟΤΕ TV, ως χορηγός επικοινωνίας, έχει ήδη ξεκινήσει την προβολή της διοργάνωσης μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας του.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος ΟΤΕ, στο γενικότερο πλαίσιο αναβάθμισης του δικτύου του, σχεδίασε και υλοποίησε ειδικό έργο για την ανάπτυξη ευρυζωνικού δικτύου πρόσβασης στην αρχαία Μεσσήνη. Πρόκειται για ένα μακροχρόνιο έργο μέσω του οποίου παρέχονται υψηλών προδιαγραφών σταθερές ευρυζωνικές υπηρεσίες, ακόμα και σε δύσκολα προσβάσιμους και μικρότερους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής.

Μετά την περσινή επιτυχία του TEDXKalamata, η εν λόγω διοργάνωση αναδείχτηκε ως το 2o πιο καινοτόμο TEDx σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς ήταν το πρώτο TEDx στον κόσμο που πραγματοποιήθηκε σε αρχαιολογικό χώρο. Φέτος η διοργάνωση προσκαλεί το κοινό να εμπνευστεί, να ανακαλύψει και να υπερβεί τα όριά του, μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες των ομιλητών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το TEDxKalamata και τους ομιλητές μπορείτε να βρείτε στο: www.tedxkalamata.com.

Facebook Comments