(Και τι περίεργο: ήμουν θεατής!)

Να τα πάρουμε από την αρχή. Όπως ξέρουμε η Δούρου πήρε την Περιφέρεια όπως πήρε ο Τσίπρας την κυβέρνηση: εξαπατώντας τους πάντες. Κι αν ο Τσίπρας έχει το ελαφρυντικό της μειωμένης νοημοσύνης, δηλαδή λες ότι τόσο ηλίθιος που είναι μπορεί και να τα πίστευε αυτά με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, η Δούρου δεν το έχει. Είναι συνειδητοποιημένη απατεώνας. Με πλήρη καταλογισμό και αδίστακτη.

Όταν λοιπόν υποσχόταν ότι τα σκουπίδια της Αττικής θα τα στείλει σαν τον Έλον Μασκ κάπου ανάμεσα σε Δία και Κρόνο ήξερε ότι αυτό δεν γίνεται. Την πίστεψαν βέβαια οι σανοφάγοι των περιοχών που επελέγησαν για ΧΥΤΥ και την ψήφισαν μονοκούκι. Η Δούρου τσέπωσε τα ψηφαλάκια, τσεπώνει και το παραδάκι, τα βρήκε και με τους μεγαλοεργολάβους, και όλοι περνούν ζωή χαρισάμενη. Έλα όμως που οι κάτοικοι δεν ξέχασαν…

Και σήμερα ήρθαν (για πολλοστή φορά) από τον Μαραθώνα να της θυμίσουν τις υποσχέσεις της και να δηλώσουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους με κάθε μέσο. Μπήκαν μέσα στην αίθουσα με πανώ, ανέβηκαν στο προεδρείο και η συνεδρίαση διακόπηκε, μολονότι ο περιώνυμος πλέον πρόεδρας Σχινάς τους υποσχέθηκε να συζητήσουμε το θέμα τον Μάρτιο, επίσημα.

Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν και στο θεωρείο άρχισαν να πέφτουν μπουνιές. Άλλο που δεν ήθελαν Δούρου και Σχινάς: διέκοψαν τη συνεδρίαση πριν καν ξεκινήσει. Μολονότι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους κάλεσαν την αστυνομία, η Δούρου δεν της επέτρεψε να μπει στην αίθουσα!

Βγαίνοντας, συνάντησα 6-7 αστυνομικούς έξω και από τον περίβολο του Υπ. Συγκοινωνιών (εκεί γίνονται οι συνεδριάσεις του Π.Σ.). Τους πλησίασα ρωτώντας γιατί δεν επενέβησαν. Μου είπαν ότι πήραν εντολή από το κέντρο επιχειρήσεων, κατόπιν απαίτησης της Δούρου, να μείνουν μακριά από την αίθουσα, για να μην οξυνθούν τα πνεύματα! Πόσο περισσότερο να οξυνθούν, μπουνιές έπεφταν! Τι έπρεπε; Να τραβήξουν πιστόλια; Χαμογελούσαν με αμηχανία, καθώς ως αστυνομικοί δεν μπορούν να σχολιάσουν το γελοίο καθεστώς το οποίο είναι υποχρεωμένοι να υφίστανται: η εντολή ήταν να επέμβουν μόνο επί κακουργήματος! Δηλαδή αν καμμιά μπουνιά ξάπλωνε τον άλλον τέζα, τότε θα έμπαιναν να μετρήσουν ως το 10 σαν τους διαιτητές στο μποξ. Κι αν δεν σηκωνόταν ο πεσμένος, τότε θα άρχιζε ο ρόλος τους. Ο πολίτης βέβαια που κάλεσε την αστυνομία, διότι τον χτύπαγαν, (δεν ξέρω ποιοι και γιατί, ούτε πώς ξεκίνησε) περίμενε στο ακουστικό του διότι στο κράτος της Δούρου ο νόμος εφαρμόζεται μόνο αν γουστάρει η Δούρου.

Μιλάμε δηλαδή για τον απόλυτο εξευτελισμό κάθε έννοιας νομιμότητας, κράτους, αστυνόμευσης, προληπτικής αλλά και κατασταλτικής λειτουργίας της αστυνομίας, συνέπειας προς τους πολίτες και διαχείρισης εντάσεων. Μιλάμε για κατάργηση του δυτικού κράτους (όπως το περιγράφουν τα βιβλία γιατί στην πραγματικότητα ουδέποτε το είδαμε), και επιβολή του συριζοδουρικού μπάχαλου στο οποίο εκτός από το πανεπιστημιακό άσυλο ισχύει και το περιφερειακό – δουρικό άσυλο. Ανιάτων και στις δύο περιπτώσεις.

Υ.Γ. Φωτογραφία ή βίντεο δεν ανεβάζω. Με το που άρχισε ο τζερτζελές στο πάνω διάζωμα, πήγα να βγάλω το κινητό από την τσάντα αλλά διαπίστωσα ότι με είχαν προφτάσει καμμιά 20αριά παρευρισκόμενοι που ήδη τραβούσαν με το δικό τους. Οπότε αρκέσθηκα στο να παρακολουθώ. Θα δείτε άφθονα στιγμιότυπα στις ειδήσεις και στα social media. Για να αποδειχθεί ότι όταν υπάρχει κάτι το τραβάς. Δεν τραβάς κάτι που δεν υπάρχει…

(Αν δεν έχετε ενημερωθεί, για την επίθεση των τραμπούκων του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ  εναντίον μου πέρυσι το καλοκαίρι που προσπάθησαν να μου το φορτώσουν κι από πάνω, έχω υποβάλει μήνυση εναντί

Facebook Comments