'

Έχασαν την ασυλία οι Μαχητές - Μαρίνα, Ντάρια και Ροδάνθη προς αποχώρηση

MarketNews

Έχασαν την ασυλία οι Μαχητές - Μαρίνα, Ντάρια και Ροδάνθη προς αποχώρηση, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Οι δυο ομάδες του Survivor 2 έχουν ήδη αρχίσει να δείχνουν έναν πολύ έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους, ειδικά μετά τα σχόλια των Μαχητών οι οποίοι χαρακτήρισαν τους Διάσημους ως… χελώνες.

Και οι δύο ομάδες είχαν πράγματα να αποδείξουν στο σημερινό παιχνίδι με τους Διάσημους να είναι καθόλη τη διάρκεια του αγωνίσματος μπροστά δείχνοντας μεγαλύτερη θέληση φτάνοντας την διαφορά σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού μέχρι το 8-3 και το 9-4.Τελικά οι Μαχητές δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην ανωτερότητα των Διασήμων και με τον Γιάννη Δρυμωνάκο στο τελευταίο run έγραψαν το τελικό 10-5.

Ο καλύτερος παίκτης των Μαχητών ο Ηλίας εκλήθη λόγω ασυλίας να προτείνει κάποιον παίκτη για αποχώρηση. Κι εκείνος, πρότεινε την Μαρίνα,η οποία του επιτέθηκε από την στιγμή του Συμβουλίου.

Ο Κωνσταντίνος, έχοντας κερδίσει την ασυλία πρότεινε την Ντάρια. Τρίτη υποψήφια η Ροδάνθη και περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάνε μεταξύ τους και οι τρεις. Το παιχνίδι αρχίζει.