Ένταση επικράτησε προ ολίγου για τους πλειστηριασμούς μεταξύ του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και πολιτών με τις δυνάμεις της Αστυνομίας έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο όπου διενεργείται ηλεκτρονικός πλειστηριασμός.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από την πόρτα του συμβολαιογραφικού γραφείου και άρχισαν να την χτυπούν φωνάζοντας συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.

Μάλιστα η ένταση ήταν τέτοια που οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στον χώρο προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος μέλος του κινήματος «Δεν Πληρώνω».

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι προσαχθέντες πρόκειται για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας στην Κυψέλη.

Δείτε την ανακοίνωση του κινήματος:

«ΕΠΕΙΓΟΝ! Αύριο στις 10 π.μ. η σεσημασμένη κορακοσυμβολαιογράφος Σγούρα Βαρβάρα (οδός Καποδιστρίου 18) έχει αναλαβει την εκτέλεση 5 ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. Μεταξύ αυτών βγάζει στο σφυρί μια ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 66 τετραγωνικών στην Κυψέλη, για 33.000 ευρώ με επισπεύδον το ιρλανδικό fund Polis Dania. Αύριο το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει το αγωνιστικό παρών εξω από το συμβολαιογραφικό γραφείο της συγκεκριμένης δοσίλογης. Η προπαγάνδα του Συριζα καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Κάτω η χούντα των πλειστηριασμών!».

Facebook Comments