Σοβαρό δυστύχημα με δύο υπηρεσιακά οχήματα σε αεροδιάδρομο του Heathrow. Τραυματίστηκαν δύο μέλη του προσωπικού του αεροδρομίου, με έναν άντρα να χάνει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Ένας άνδρας πιστεύεται ότι υπέστη κάταγμα στον ώμο. Η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο», ανακοίνωσε η αστυνομία. Ένας άλλος άνδρας, ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου με σοβαρά τραύματα. Στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως κλήθηκαν στο σημείο μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων του αεροδρομίου στο Heathrow. «Παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες σε έναν άντρα που δεν αντιμετώπιζε απειλητικά για τη ζωή του τραύματα. Ένας 40χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου. «Εργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις», δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Νωρίτερα:

Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Χίθροου έπειτα από αναφορές για ένα «σοβαρό ατύχημα».

Σύμφωνα με την Telegraph,  συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα τα οποία οδηγούσαν υπάλληλοι του αεροδρομίου. Η αστυνομία έδωσε αμέσως εντολή να εκκενωθούν τα αεροσκάφη που βρίσκονται στους αεροδιαδρόμους, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να βρεθούν εγκλωβισμένοι σε αυτά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας άνδρας, κοντά στα 40, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε: «Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Εργαζόμαστε από κοινού με την αστυνομία και θα σας ενημερώσουμε».

Όλες οι πτήσεις έχουν αναβληθεί και οι επιβάτες περιμένουν εντός του χώρου του αεροδρομίου. 

Facebook Comments