Ένα αδηφάγο μητρικό ένστικτο, το ξύπνημα μιας άγριας δύναμης, το πιο στοιχειωμένο σπίτι του κόσμου και μια ανεπιθύμητη μεταμόρφωση στις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.

 

«Το φεγγάρι του Δία»

Ένας Σύρος πρόσφυγας προσπαθεί να περάσει από τη Σερβία στην Ουγγαρία. Δέχεται τα πυρά ενός συνοριοφύλακα και, αντί να πέσει νεκρός, αποκτά την ικανότητα να πετά.

Σκηνοθεσία Κορνέλ Μουντρούτσο με τους: Ζόμπορ Γιέγκερ, Μεράμπ Νινίντζε, Μόνικα Μπαλσάι

«Η μορφή του νερού»

Σε ένα μυστικό κυβερνητικό εργαστήριο μια μουγκή και μοναχική καθαρίστρια αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με ένα αλλόκοτο αμφίβιο πλάσμα, το οποίο γίνεται αντικείμενο βασανιστικών πειραμάτων.

Σκηνοθεσία Γκιγιέρμο ντελ Τόρο με τους: Σάλι Χόκινς, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μάικλ Σάνον, Οκτάβια Σπένσερ

«Winchester: Το σπίτι των φαντασμάτων»

Οι μέτοχοι της εταιρείας κατασκευής όπλων Winchester στέλνουν έναν γιατρό στην έπαυλη της χήρας του ιδιοκτήτη για να αξιολογήσει την πνευματική της κατάσταση. Εκείνος θα βρεθεί μπροστά σε μια δυναμική και αλλοπαρμένη γυναίκα που για χρόνια ανακατασκευάζει διαρκώς το τεράστιο αρχοντικό, το οποίο θα αποδειχτεί το πιο στοιχειωμένο σπίτι στον κόσμο.

Σκηνοθεσία Μάικλ Σπίριγκ, Πίτερ Σπίριγκ με τους: Έλεν Μίρεν, Τζέισον Κλαρκ, Σάρα Σνουκ

«Η κόρη της Άπριλ»

Η 17χρονη Βαλέρια μένει έγκυος και, παρά τις αντιρρήσεις της, η ετεροθαλής αδερφή της Κλάρα καλεί τη μητέρα τους για βοήθεια. Απούσα για καιρό, η τελευταία καταφθάνει και οι σχέσεις των τριών γυναικών δοκιμάζονται ξανά.

Σκηνοθεσία Μισέλ Φράνκο με τους: Έμα Σουάρες, Άνα Βαλέρια Μπεκερίλ, Ενρίκε Αρισόν

«Το γατοξόρκι»

Ένας διασκεδαστής σε παιδικά πάρτι, που φοράει στολή γάτου, αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή του με τη βοήθεια ενός μάγου. Εκείνος όμως τον μεταμορφώνει σε αληθινό γάτο και στη συνέχεια προσπαθεί να λύσει το ξόρκι του.

Σκηνοθεσία Ραφαέλ Ρίμπας

Facebook Comments