'

Ζαχαριάδης: «Η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με στρατιωτικοποίηση, αλλά με διπλωματία»

ΣΚΑΪ

Ζαχαριάδης: «Η εξωτερική πολιτική δεν ασκείται με στρατιωτικοποίηση, αλλά με διπλωματία»   , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η Τουρκία δεν πρέπει να αποτολμήσει να παίξει με την Ελλάδα, τόνισε την Κυριακή στον ΣΚΑΪ ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Όπως τόνισε δε, η Ελλάδα και όχι η Τουρκία είναι ο ρυθμιστής στα ενεργειακά θέματα στην περιοχή.

Η εξωτερική πολιτική, επισήμανε ο κ. Ζαχαριάδης, δεν ασκείται με στρατιωτικοποίηση, αλλά με διπλωματία, αφήνοντας υπαινιγμούς για τις δηλώσεις Ερντογάν περί γενικής επιστράτευσης στην Τουρκία.

«Υπάρχει διάθεση και από την κυβέρνηση και από την αντιπολίτευση για συνεννόηση και συναίνεση στα εθνικά θέματα» πρόσθεσε ο Κώστας Ζαχαριάδης.

«Η ελληνική κυβέρνηση δεν βιάζεται να λύσει το Σκοπιανό, η ΠΓΔΜ βιάζεται… Θα υπάρξει ένταξη της ΠΓΔΜ στην ΕΕ υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις» σημείωσε, ενώ συμπλήρωσε ότι έχουν αρχίσει κάποια μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης στο Σκοπιανό και από τις δύο χώρες.