Ένσταση για αντικανονική μη τέλεση του αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού θα καταθέσει ο ΠΑΟΚ όπως επίσημα αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία αποκαλύπτει και τον τρόπο με τον οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά θα κινηθεί νομικά πλέον για την τύχη του αγώνα στις δικαστικές αίθουσες.

Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ πρόκειται να προβεί και σε άλλη μια κίνηση… Θα καταθέσει μήνυση κατά του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία εμμέσως πλην σαφώς κατηγορώντας τον, για την μη τέλεση του αγώνα.

Πηγή: sport-fm.gr

Νωρίτερα:

Ένας 27χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τη ρίψη αντικειμένου στον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, στο γήπεδο της Τούμπας. Εξ αιτίας της ρίψης ματαιώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «ερυθρόλευκους».

Ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο.

Στο μεταξύ, δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Αφού εξετάστηκαν από αστυνομικούς, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι , καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

Νωρίτερα

Βγήκε το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος θα παρακολουθηθεί για τις επόμενες 24 ώρες.

Αναλυτικά, το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, για την κατάσταση του προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία: «Οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου, ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση, αυγεναλγία, ζάλη, ναυτία, θα υπάρξει 24ωρη παρακολούθηση».

Νωρίτερα

Σοβαρά επεισόδια γίνονται αυτή την στιγμή έξω από το γήπεδο της Τούμπας με οπαδούς του ΠΑΟΚ και την αστυνομία.

Μεγάλη μερίδα φίλων του «δικεφάλου του βορρά» επιχείρησε να προσεγγίσει τα αποδυτήρια, όπου βρίσκονται μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού και οι διαιτητές, και κάπου εκεί ξεκίνησε ο «πόλεμος» με τις αρχές.

Με χρήση κροτίδων και χημικών, τα ΜΑΤ προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τους εξραγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σε ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο εμπόλεμη ζώνη, παρά ποδοσφαιρικό αγώνα.

Νωρίτερα:

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δέχτηκε αντικείμενο στο πρόσωπο πριν την σέντρα του αγώνα κι έφυγε για τα αποδυτήρια.

Στη συνέχεια εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και αργότερα ο Ολυμπιακός ζήτησε ο Ισπανός τεχνικός να πάει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, με τον Αρετόπουλο να είναι ενήμερος γι αυτό.

Facebook Comments