Κοινή μη δεσμευτική πρόταση για την πιθανή απόκτηση του συνόλου των μετοχών της Forthnet υπέβαλαν η Vodafone Group Services Ltd και η Wind Hellas Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.

Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες κατέθεσαν μη δεσμευτική πρόταση προς το δ.σ. της Forthnet, η οποία δεν συνιστά δημόσια πρόταση, για την πιθανή απόκτηση του συνόλου των μετοχών της τελευταίας, οι οποίες δεν ανήκουν στην κυριότητά τους, έναντι ενδεικτικού και τελούμενου υπό αιρέσεις τιμήματος που κυμαίνεται μεταξύ 1,70 και 1,90 ευρώ ανά μετοχή.

Στην ανωτέρω πρόταση περιλαμβάνονται επίσης οι όροι και προϋποθέσεις (διενέργεια οικονομικού και νομικού ελέγχου, αποκλειστικές διαπραγματεύσεις), η πλήρωση των οποίων θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στην υποβολή δημόσιας πρότασης προς τους μετόχους της Forthnet, σύμφωνα με το Ν. 3461/2006, η οποία θα είχε την στήριξη της εταιρείας.

Η Forthnet διευκρινίζει επίσης ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη στο ζήτημα της μη δεσμευτικής προσφοράς από τον ΟΤΕ για την απόκτηση της δραστηριότητας της NOVA.

Facebook Comments