'

Τα «γράμματα» του πρωθυπουργού στους υπουργούς!

Axiaplus

Τα «γράμματα» του πρωθυπουργού στους υπουργούς!, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς να προχωρήσουν άμεσα στο «κλείσιμο» των μνημονιακών υποχρεώσεων προκειμένου οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα να  συνεχίζουν χωρίς προβλήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι την Τετάρτη  το πρωθυπουργικό γραφείο θα  στείλει επιστολές με συγκεκριμένες υποδείξεις για άμεση ολοκλήρωση των εκκρεμοτήτων μέσα στον Αύγουστο.

Τα υπουργεία που θα λάβουν τις επιστολές είναι τα εξής: Οικονομικών, Εργασίας, Υγείας, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Μεταφορών.

Όπως είχε γνωστοποιήσει ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης στο Μέγαρο Μαξίμου εκκρεμούν 440 μνημονιακές υποχρεώσεις αλλά προτεραιότητα αναμένεται να δοθεί στην τήρηση των προαπαιτούμενων μέτρων που συνδέονται με την υποδόση του Αυγούστου ύψους 1 δισ. ευρώ και τα οποία θα πρέπει να δρομολογηθούν έως τις 7 Αυγούστου.