'

Το Rhythm Tap Intensive with Live Music στη Νέα Υόρκη

MarketNews

Το Rhythm Tap Intensive with Live Music στη Νέα Υόρκη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η Ελληνίδα σκηνοθέτης, χορογράφος και χορεύτρια, Μαρία Κατσιπατάκη, διαφήμισε τη χώρα μας συμμετέχοντας στο αμερικανικό καλλιτεχνικό Φεστιβάλ «Rhythm Tap Intensive with Live Music», που πραγματοποιήθηκε στο Valley Cottage της Νέας Υόρκης.

Επικεφαλής του Φεστιβάλ είναι η γνωστή χορογράφος Heather Cornell, ενώ τα σεμινάρια ανάπτυξης του χορού Rhythm Tap είναι από τα δημοφιλέστερα του είδους. Το εργαστήρι της Heather Cornell λειτουργεί εδώ και 24 χρόνια, με διεθνώς αναγνωρισμένες συμμετοχές χορευτών και μουσικών.

Παράλληλα, το Φεστιβάλ κρουστών μουσικής και χορού, με τον τίτλο «Walk to the Beat», πραγματοποιήθηκε στο Nayak της Νέας Υόρκης, στο οποίο η Heather Cornell είναι συμπαραγωγός. Η Ελληνίδα καλλιτέχνης προσκλήθηκε να συμμετάσχει ως «Wandering Musician» στο τμήμα του Φεστιβάλ που περιελάμβανε μικρές μουσικές σκηνές σε διάφορα σημεία της περιοχής.