Αυτοκαταστροφικό παραλήρημα, αγωνιώδης αλληγορία, χαώδης διεκδίκηση, δολοφονική υστερία στις νέες ταινίες της εβδομάδας.

«Death wish»

Ο Πολ είναι ένας φιλήσυχος χειρουργός που αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του, καθώς η αστυνομία αδυνατεί να συλλάβει τους κακοποιούς που δολοφόνησαν τη γυναίκα και τραυμάτισαν σοβαρά την κόρη του.

Σκηνοθεσία Ιλάι Ροθ με τους: Μπρους Γουίλις, Βίνσεντ ντΟνόφριο, Ελίζαμπεθ Σου, Κίμπερλι Ελίζ

«Το παιχνίδι του δολοφόνου»

Ένας αστυνομικός ντετέκτιβ, ένας συνταξιούχος συνάδελφός του και μια δημοσιογράφος προσπαθούν να ανακαλύψουν την ταυτότητα ενός serial killer, ο οποίος παίζει μαζί τους… κρεμάλα.

Σκηνοθεσία Τζόνι Μάρτιν με τους: Αλ Πατσίνο, Καρλ Έρμπαν, Μπρίτανι Σνόου

«Foxtrot»

Ένα πρωί τρεις στρατιώτες χτυπούν την πόρτα του Μίκαελ και της Ντάφνα για να τους ανακοινώσουν πως ο νεαρός γιος τους έπεσε εν ώρα καθήκοντος. Εκείνη λιποθυμάει και αυτός βυθίζεται σε ένα βουβό πένθος.

Σκηνοθεσία Σάμιουελ Μάοζ με τους: Λίορ Ασκενάζι, Σάρα Άντλερ, Γιόνατον Σιράι

«Αγκάθι»

Η Λίζα και ο Γιάκομπ παντρεύονται, ενώ φεύγουν την ίδια νύχτα κιόλας για ταξίδι του μέλιτος σε μια απομονωμένη εξοχική κατοικία στην άκρη του δάσους. Εκεί η πρώτη αρχίζει να διαπιστώνει πως η έκπληξη που είχε σχεδιάσει εξελίσσεται με τρόπο απρόβλεπτο και καταστροφικό για τη σχέση τους.

Σκηνοθεσία Γαβριήλ Τζάφκας με τους: Νέελ Ρόνχολτ, Γιένς Σέτερ Λάσεν, Βίμπεκε Χάστρουπ

«Mom and dad»

Όταν ξαφνικά ένα πρωί, για άγνωστη αιτία, οι γονείς αρχίζουν να κυνηγούν τα παιδιά τους με δολοφονικές διαθέσεις, η έφηβη Κάρλι πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά και τον μικρό αδερφό της Τζος.

Σκηνοθεσία Μπράιαν Τέιλορ με τους: Σέλμα Μπλερ, Νίκολας Κέιτζ, Αν Γουίντερς

«Επιχείρηση: Μαμά!»

Ο Γιόχαν είναι ένας μικρός κούνελος, ο οποίος μετά το θάνατο της μητέρας του ξεκινάει ένα περιπετειώδες ταξίδι στη χώρα του Βασιλιά του Φτερού για να τη φέρει πίσω.

Σκηνοθεσία Έσμπεν Τοφτ Γιάκομπσεν

 

Facebook Comments