'

Γραφείο παραπόνων η Τρικούπη

Axiaplus

Γραφείο παραπόνων η Τρικούπη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Το ένα μετά το άλλο φτάνουν στη Χαριλάου Τρικούπη τα παράπονα των πολιτών για τα λάθη που  έχουν γίνει για τον ΕΝΦΙΑ προκειμένου στη συνέχεια να τα  μεταφέρει στον Γκίκα Χαρδούβελη.

Το ΠΑΣΟΚ ανέθεσε χθες στον αδειούχο Φίλιππο Σαχινιδη να επικοινωνήσει με την υπουργό Οικονομικών και να του μεταφέρει τα λάθη που έχουν γίνει στην επιβολή του φόρου ακινήτων  ζητώντας να υπάρξει άμεση λύση.

Η απόφαση του ΠΑΣΟΚ να δέχεται τα αιτήματα των πολιτών εντάσσεται στο συνολικότερο μοντέλο που έχει υιοθετήσει η Χαριλάου Τρικούπη , να επιλύει δηλαδή οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι πολίτες. Και φαίνεται πως τα καταφέρνει αφού το υπουργείο οικονομικών έβγαλε ανακοίνωση διευκρινιστική ως προς τον ΕΝΦΙΑ λέγοντας ότι στόχος ειναι όπου προέκυψαν προβλήματα να εξαλειφθούν οι όποιες αδικίες.

Το θέμα σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε και κατά την χθεσινή συνάντηση των κ.κ Βενιζέλου και Χαρδούβελη στο γεύμα που παρέθεσε η κυβέρνηση προς τιμήν του Ζάν Κλοντ Γιούνκερ.