'

Σε υψηλά 12 ετών τα ποσοστά ανεργίας στην Αυστραλία

ForexReport

Σε υψηλά 12 ετών τα ποσοστά ανεργίας στην Αυστραλία, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις που πίεσαν το ευρώ και οδήγησαν τη στερλίνα σε άνοδο σήμερα αναμένουμε τις συνεδριάσεις της ΒοΕ και της ΕΚΤ κατά τις οποίες δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στη νομισματική πολιτική.

Οι χρηματιστηριακοί δείκτες εξακολούθησαν να δέχονται πιέσεις λόγω των γεωπολιτικών εντάσεων, με τον χρυσό να ενισχύεται και να περνά πάνω από τα 1,300 δολάρια. Το δολάριο Αυστραλίας επίσης δέχθηκε ισχυρές πιέσεις έναντι των βασικών νομισμάτων εξαιτίας των άσχημων μακροοικονομικών στοιχείων της χώρας.
 
-Σε υψηλά 12 ετών ανακοινώθηκε η ανεργία στην Αυστραλία και διαμορφώνεται στο 6,4%
-Σημαντική μέρα σήμερα από πλευράς ανακοινώσεων με τις συνεδριάσεις ΒοΕ και ΕΚΤ
-Συνέχιση της εκεχειρίας συμφώνησαν Ισραήλ και Χαμάς
 
Ανάλυση αγοράς

AUD/USD – 07.08Η ισοτιμία δέχθηκε ισχυρότατες πιέσεις μετά την ανακοίνωση του υψηλότερου ποσοστού  ανεργίας στην Αυστραλία τα 12 τελευταία χρόνια. Η σημαντική στήριξη στο 0,9300 διασπάστηκε και οι πιέσεις για το νόμισμα αναμένεται να συνεχιστούν, με τη σημαντικότερη στήριξη να διαμορφώνεται στα επίπεδα του 0,9200 όπου και αναμένεται να επανεμφανιστούν οι αγοραστές. Ανοδικά θα πρέπει η ισοτιμία να διασπάσει τα επίπεδα του 0,9300 προκειμένου να αναζητήσουμε επιστροφή σε υψηλότερα επίπεδα.
 
Στηρίξεις             Αντιστάσεις
0,9230                   0,9300
0,9200                   0,9355
0,9150                   0,9375