Aνοδικά κινείται η Wall Street σήμερα, με τους επενδυτές να περιμένουν τις περαιτέρω ανακοινώσεις οικονομικών στοιχείων στο υπόλοιπο της εβδομάδας, για ενδείξεις σχετικά με το μέλλον της πολιτικής της Fed, εν μέσω σειράς ανακοινώσεων αποτελεσμάτων κερδοφορίας από πολλά blue chips και την ανακοίνωση της τιμής της δημόσιας εγγραφής του Twitter, που αναμένεται αργότερα μέσα στην ημέρα.

Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται 0,39%, ο δείκτης S&P 500 σημειώνει κέρδη 0,33% και ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο 0,19%.

Οι επενδυτές περιμένουν την ανακοίνωση των στοιχείων για το αμερικάνικο ΑΕΠ γ’ τριμήνου αύριο, καθώς και τα στοιχεία από τις μισθοδοσίες εκτός του γεωργικού κλάδου, την Παρασκευή, τα οποία αναμένεται να βοηθήσουν στο ξεκαθάρισμα του τοπίου που σχετίζεται με την διατήρηση ή όχι, της τρέχουσας πολιτικής της Fed.

Οι μετοχές των Toyota, Chesapeake Energy, Ralph Lauren, Time Warner, Tesla Motors, Qualcomm, Activision Blizzard, CBS και WholeFoods είναι στο επίκεντρο του επενδυτικού ενδιαφέροντος λόγω των ανακοινώσεων των αποτελεσμάτων της κερδοφορίας τριμήνου.

Facebook Comments