Σ’ ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Ρόμπιν Ουίλιαμς μετατράπηκε το παγκάκι στο οποίο γυρίστηκε η πιο σημαντική σκηνή της ταινίας «Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», από την ώρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού.

H είδηση έγινε γνωστή από το tweet του Νίκολας Ράμπτσενουκ, ο οποίος λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Ρόμπιν Ουίλιαμς έσπευσε στον δημοτικό κήπο της Βοστόνης για να δει το παγκάκι όπου γυρίστηκε η σκηνή από τον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ» του Γκας Βαν Σαντ, της ταινίας που χάρισε στον Ουίλιαμς το Όσκαρ Β΄ ανδρικού ρόλου, το 1997.

Ο Ράμπτσενουκ  και η κοπέλα του άφησαν λουλούδια στο παγκάκι ενώ με κιμωλία έγραψαν ατάκες από την ταινία όπως: «your move, chief»  και «sorry guys, I went to see about a girl». Θαυμαστές του Αμερικανού ηθοποιού συνέχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο, ενώ ο Ράμπτσενουκ ευχήθηκε η αρχή που έκαναν να έχει συνέχεια και να δει και άλλα μνημεία να ξεφυτρώνουν σε άλλα μέρη του κόσμου αλλά και σε άλλες περιοχές της Βοστόνης, όπου γυρίστηκε η ταινία.

Facebook Comments