'

Μνημείο το παγκάκι του «Ξεχωριστού Ρόμπιν Ουίλιαμς»

MarketNews

Μνημείο το παγκάκι του «Ξεχωριστού Ρόμπιν Ουίλιαμς», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σ’ ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Ρόμπιν Ουίλιαμς μετατράπηκε το παγκάκι στο οποίο γυρίστηκε η πιο σημαντική σκηνή της ταινίας «Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», από την ώρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού.

H είδηση έγινε γνωστή από το tweet του Νίκολας Ράμπτσενουκ, ο οποίος λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Ρόμπιν Ουίλιαμς έσπευσε στον δημοτικό κήπο της Βοστόνης για να δει το παγκάκι όπου γυρίστηκε η σκηνή από τον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ» του Γκας Βαν Σαντ, της ταινίας που χάρισε στον Ουίλιαμς το Όσκαρ Β΄ ανδρικού ρόλου, το 1997.

Ο Ράμπτσενουκ  και η κοπέλα του άφησαν λουλούδια στο παγκάκι ενώ με κιμωλία έγραψαν ατάκες από την ταινία όπως: «your move, chief»  και «sorry guys, I went to see about a girl». Θαυμαστές του Αμερικανού ηθοποιού συνέχισαν να συγκεντρώνονται στο σημείο, ενώ ο Ράμπτσενουκ ευχήθηκε η αρχή που έκαναν να έχει συνέχεια και να δει και άλλα μνημεία να ξεφυτρώνουν σε άλλα μέρη του κόσμου αλλά και σε άλλες περιοχές της Βοστόνης, όπου γυρίστηκε η ταινία.