Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Δημήτρη Καμμένου και της Αννέτας Καββαδία με αφορμή το συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αναφέρθηκε στην παρουσία της κ. Καββαδία στο συνέδριο του φιλοκουρδικού κόμματος στην Τουρκίας λέγοντας: «Πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε μία ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί».

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Φώτη Κουβέλη που μίλησε για «υπετροφικό λόγο», ο κ. Καμμένος είπε στο ραδιόφωνο «Θέμα»: «Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία ή ο εγκέφαλος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;».

Η δήλωση στάθηκε αρκετή για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της Αννέτας Καββαδία η οποία έκανε λόγο στο Twitter για «παραληρηματικό και χυδαίο λόγο» και τόνισε ότι η δουλειά της στο Συμβούλιο της Ευρώπης «είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων».

 

Με τον παραληρηματικό, χυδαίο λόγο του Δ.Καμμένου, δεν αξίζει να ασχοληθώ. Η δουλειά μου στο Συμβούλιο της Ευρώπης-όπου βρίσκομαι αυτή τη στιγμή-είναι πολύ σοβαρότερη από τις ύβρεις ενός θιασώτη ακροδεξιών και ρατσιστικών αντιλήψεων..

 

 

Facebook Comments