Το StreetBall από παιχνίδι του δρόμου στην Αμερική στις αρχές του 20ου αιώνα, με το σύνθημα doing more with less γίνεται ένα παιχνίδι γεύσεων στους δρόμους της Αθήνας.

Μια πρωτότυπη ιδέα στο ελληνικό street food άνοιξε τις πόρτες του στο Σύνταγμα, Βουλής 21, το Street Ball – Handmade Greek Food, που μαγειρεύει με ελαιόλαδο και προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου ελληνικά παραδοσιακά εδέσματα σε γευστικές μπαλίτσες.

Με σύνθημα we are doing more withless & σεβασμό στους καρπούς της φύσης μαγειρεύει μόνο με ελαιόλαδο & προϊόντα της ελληνικής υπαίθρου ελληνικά, για το δρόμο ή το γραφείο, για κολατσιό ή γεύμα. Και για όλους, εργαζόμενους & περαστικούς και τους επισκέπτες της χώρας μας, της Αθήνας μας.

Για ξεκίνημα 6 γεύσεις, κεφτέδες μοσχαρίσιοι, τοματοκεφτέδες, κολοκυθοκεφτέδες, κουτομπουκιές, ψαρομπουκιές μπακαλιάρου και τηγανόψωμα & 6 συνοδευτικά φάβα, πουρές πατάτας, ρύζι, χωριάτικη, πράσινη & λάχανο καρότο. Ξεχωριστή θέση οι πατάτες τηγανισμένες σε ελαιόλαδο, τα  dressing  και οι σάλτσες από τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα έως κατίκι, γραβιέρα, σάλτσα τομάτας ή λεμονάτη και οι vegan εκδοχές.

Για γλυκό λουκουμάδες της μαμάς με κανέλα & μέλι, με παγωτό ή με μερέντα.

Όλα, φαγητό & καφέδες, σε οικολογικές βιοδιασπώμενες συσκευασίες από φυσικά υλικά ενώ σε συνέργεια με τη COCO-MAT.BIKE το ξύλινο ποδήλατο του StreetBall από το Κολωνάκι έως την Πλάκα & το Μοναστηράκι έως την Ομόνοια έχει αναλάβει το delivery.

Facebook Comments