Τιμητικό αφιέρωμα στον σπουδαίο ηθοποιό Ρόμπιν Ουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες σε ηλικία 63 ετών, θα παρουσιαστεί στην τελετή απονομής των φετινών τηλεοπτικών βραβείων Έμμυ.

Οι παραγωγοί της τελετής απονομής «επιστράτευσαν» τον  καλό φίλο του Ουίλιαμς, επίσης ηθοποιό,  Μπίλι Κρίσταλ, που θα παρουσιάσει το ειδικό τιμητικό αφιέρωμα στην τελετή απονομής της 66ης διοργάνωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου στο Nokia Theater στο Λος Άντζελες.

«Πιστεύουμε πως πρέπει να γίνει κάτι δυνατό και αξιομνημόνευτο. Ο Μπίλι είναι η ιδανική επιλογή», ανέφερε ο παραγωγός της τελετής Ντον Μίσερ. «Εργαζόμαστε για να προσφέρουμε στον Ρόμπιν Ουίλιαμς την τιμή που του ταιριάζει», συμπλήρωσε.

Ουίλιαμς και Κρίσταλ είχαν μοιραστεί ένα από τα ιστορικά γκεστ στην τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» (Friends), ενώ υπήρξαν συμπαρουσιαστές τουλάχιστον οκτώ τηλεμαραθωνίων του HBO τις δεκαετίες ’80 και  ’90 καθώς και στην φιλανθρωπική εκδήλωση του 2006 για τη συγκέντρωση χρημάτων για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα.

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν οκτώ φορές υποψήφιος για βραβείο Έμμυ, ενώ το είχε κερδίσει δύο φορές, το 1987 και το 1988,  για τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές παραγωγές.

Facebook Comments