Στις 13:30 γνωστοποιήθηκε ότι αγνοείται Mirage 2000 ανοιχτά της Σκύρου. Εξ αρχής άρχισαν να δημοσιεύονται τα χειρότερα σενάρια. Περίπου μιάμιση ώρα μετά βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους. Όλοι φοβόμασταν ότι ο πιλότος θα είναι νεκρός. Και ο φόβος επιβεβαιώθηκε.

Γνωστοποιήθηκε ο θάνατος του πιλότου με ένα tweet από προσωπικό λογαριασμό. Ο υπουργός Εθνικής Αμύνης έκρινε ότι με 140 χαρακτήρες μπορεί να ανακοινώσει τον θάνατο εν ώρα καθήκοντος ενός πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας στην οικογένειά του και στη χώρα. Χωρίς να έχει βρεθεί η σωρός του και να υπάρχει επιβεβαίωση από το ΥΠΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος έκανε αναγγελία θανάτου.

Ξεπέρασε το όριο εκμεταλλευόμενος πολιτικά τον θάνατο του πιλότου. Ο πιλότος είχε όνομα, οικογένεια και φίλους. Τον έλεγαν Γιώργο Μπαλταδώρο, είχε γυναίκα και δύο παιδιά. Είχε όμως και υπουργό τον Πάνο Καμμένο που προκειμένου να χτίσει καριέρα φορώντας χακί στολές παραλλαγής, να διατηρήσει την καρέκλα του και να συναγωνιστεί τον Τραμπ τουίταρε μέχρι και την είδηση του θανάτου.

Facebook Comments