Στο Παλαιό Φάληρο όλα θυμίζουν καλοκαίρι, κι ας βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το Πάσχα. Η θάλασσα ξεκουράζεται γαλήνια στο Αττικό τοπίο.. Μπαίνω στην πολυκατοικία. 6ος όροφος. Ο οικοδεσπότης μου με περιμένει στην πόρτα γλυκός και χαμογελαστός! Ο Γιώργος Κατσαρός με καλωσορίζει στο φωτεινό διαμέρισμά του και με ξεναγεί στον χώρο. Η θέα από την βεράντα μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής, καθώς η θάλασσα απλώνεται μπροστά μας και ο ήλιος ετοιμάζεται να δύσει.. Είμαι ευτυχής που θα συνομιλήσω με τον σπουδαίο δημιουργό και μάλιστα σε ένα τέτοιο μαγικό σκηνικό…

Σε μια αποκλειστική εκ βαθέων συνέντευξη στο marketnews.gr, ο σπουδαίος συνθέτης και μουσικός μας αφηγείται την ιστορία του ιδίου αλλά και των τραγουδιών του και κάνει μια αναδρομή στο μουσικό παρελθόν του. Ο Γιώργος Κατσαρός μιλά για σπουδαίους συνεργάτες και φίλους όπως ο Πυθαγόρας, η Βάνου, η Βλαχοπούλου, ο Πουλόπουλος, ο Βοσκόπουλος, η Βουγιουκλάκη, και πολλοί ακόμη και αποκαλύπτει γιατί είναι ερωτευμένος ακόμη με το σαξόφωνό του…Από τα λόγια του μπορεί κανείς να καταλάβει το ήθος και την σεμνότητα ενός δημιουργού που παρά την μεγάλη του επιτυχία, παραμένει προσγειωμένος και γλυκός.

Ο ίδιος, αποκαλύπτει τι τον συνδέει με τον Γιάννη Πάριο και την Μαρινέλλα και σχολιάζει το παρόν της μουσικής, ενώ δεν διστάζει να μιλήσει για τον «θάνατο» της δισκογραφίας. Ακόμη, κάνει μια αναδρομή στο πρώτο μουσικό τηλεοπτικό ριάλιτι, το «Να η Ευκαιρία», όπου υπήρξε ενορχηστρωτής του μουσικού μέρους αλλά και μέλος της κριτικής επιτροπής και κάνει αντιπαραβολή με τα σύγχρονα μουσικά ριάλιτι. Τέλος, κάνει μια προσέγγιση στο σήμερα και την διακυβέρνηση της χώρας από την «πρώτη φορά αριστερά» και κλείνει δίνοντας μια γεύση από τα μελλοντικά του σχέδια.

Facebook Comments