Στην κατάμεστη από Traders αίθουσα του Coffeeshot πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο Trade & Invest  στην Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 13 Απρίλιου.

Εισηγητές του σεμιναρίου και θέματα ομιλιών ήταν ο Αλέξανδρος Σπυρόγλου, CFTe, MSTA, Πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Αναλυτών του Λονδίνου (CMT Association) και Trader

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν :

  • Ποιες είναι οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει ο Trader στην πορεία του για να μάθει Trading;
  • Ποια είναι τα σωστά βήματα που θα ακολουθηθούν;
  • Ποιος είναι ο τρόπος που πρέπει να μάθετε, ώστε να επιτύχετε στον κόσμο των επενδύσεων;

Σωτήρης Καζαμπάκας, Trader, Συνιδρυτής της πλατφόρμας www.StockWatch.gr

  • Παρουσίαση της Συνδρομητικής Υπηρεσίας StockWatch Trading Signals,

Εργαλείο, που βοηθά τους ενεργούς Traders να αυξήσουν την κερδοφορία τους. Παράγει σήματα, βασισμένα στους βασικότερους κανόνες της Τεχνικής Ανάλυσης, οι δε αλγόριθμοι που εφαρμόζονται στα αυτοματοποιημένα διαφορετικά μηχανικά συστήματα είναι αναπτυγμένοι από επιστήμονες με εμπειρία άνω των 30 ετών ενεργούς συμμετοχής στις παγκόσμιες χρηματαγορές.

  • Πως μπορείς να αναγνωρίσεις Τάσεις και Ευκαιρίες μόνο με μερικά κλικ στον υπολογιστή μας μέσω του εργαλείου StockWatch Trading Signals;

Το σεμινάριο έκλεισε με ελεύθερη συζήτηση πάνω στα θέματα που παρουσιάστηκαν, ο δε συντονισμός του έγινε από τον  Γεώργιο Πολύχρο, ιδρυτικό μέλος του Hellenic Trading Club (HTC) ενώ η διεκπεραίωση από τον Δημήτριο Ουραλίδη (Χρηματιστηριακά και Οικονομικά Νέα).

Facebook Comments