Από το 2010, όταν εν μέσω της νέας οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας άρχισε να ξετυλίγεται το… ταλέντο του Αλέξη Τσίπρα στην απάτη, παρακολουθούσαμε την ευθεία αντιστοίχιση της χυδαιότητας, της ανευθυνότητας και της θρασύτητας του με την αντίστοιχη σημαντικής μερίδας του ελληνικού λαού. Η ανάληψη της διακυβέρνησης το 2015 απέδειξε αυτό που όλοι βλέπαμε και ήμασταν σε θέση να ερμηνεύσουμε πολύ πριν διαβεί την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου…

Η άνοδος Τσίπρα στην εξουσία εισήγαγε το νέο πολιτικό “προϊόν” του… ανερυθρίαστου λαϊκιστή και ψεύτη. Αυτού που δεν ορρωδεί προ ουδενός, που δεν έχει ήθος, που πολιτεύεται με θρασύτητα. Αυτού που μετά τα απροκάλυπτα ψέματα πέρασε στο στάδιο της πολιτικής χυδαιότητας. Οι χαρακτηρισμοί αυτοί πλέον γίνονται και από θεσμικά πρόσωπα των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Η ζημιά που έχει προκαλέσει ο “ιός Τσίπρα” στην ελληνική κοινωνία είναι τεράστια και λειτουργεί σε δύο επίπεδα. Από τη μία ενθαρρύνει τους βολεμένους που… βύζαξαν το… γάλα του λαϊκισμού κατά τη δεκαετία του ΄80 και από την άλλη ανοίγει την όρεξη σε φασιστοειδή της άλλης πλευράς για να εκφράσουν ένα τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που δεν έχουν αριστερές καταβολές, αλλά είναι πρόθυμοι να αποδείξουν ότι γράφουν τα πάντα στα παλιά τους τα παπούτσια.

Η ιστορία θα δείξει ότι ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου ήταν ο μεγαλύτερος εκμαυλιστής της ελληνικής κοινωνίας. Και ας μη νομίζουν κάποιοι ότι είναι… χαρισματικός ένας θεσμικός παράγοντες που ξεκίνησε ως καταληψίας, πορεύτηκε ως ψεύτης και τώρα παραδίδει μαθήματα διχασμού και εκδικητικότητας. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι δεν έχει… ιδιαίτερα καλή σχέση με όσους δεν τη σέβονται! Βεβαίως, το κακό είναι ότι υπάρχει ένα σημαντικό τμήμα της ελληνικής κοινωνίας που στο πρόσωπο του σημερινού ενοίκου του Μαξίμου βλέπει τα… μούτρα του. Η ελλειμματική ενημέρωση από τους προηγούμενους κυβερνώντες για τα πραγματικά αίτια της κρίσης και τους λόγους για τους οποίους βρεθήκαμε σε οικονομικό αδιέξοδο, αποτέλεσαν το λίπασμα για να… ανθίσουν τα “μπουμπούκια” του λαϊκισμού, του τυχοδιωκτισμού και του θράσους.

Σήμερα έχουμε φτάσει σε μια κατάσταση που στο όνομα της δημοκρατίας διαμορφώνουν συνειδήσεις αυτοί που μιλάνε για επανάσταση και για… τανκς. Επί της ουσίας η νοοτροπία Τσίπρα και των ακροδεξιών σκύβαλων φτιάχνουν ένα επικίνδυνα εκρηκτικό κοκτέιλ για τα επόμενα χρόνια. Η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής έχουν τεράστιες ευθύνες που δεν επικοινώνησαν εγκαίρως στους πολίτες όλο το πλαίσιο των επώδυνων μέτρων με την επιβαλλόμενη εκ της κατάστασης δικαιολογητική βάση. Έστρωσαν τον δρόμο ώστε να έρθουν στην εξουσία πραγματικά σκύβαλα που ένας κανονικός άνθρωπος δεν θα τους εμπιστευόταν ούτε το τάισμα των περιστεριών στον Εθνικό Κήπο!

 Όταν οι περισσότεροι συνειδητοποιήσουν τη ζημιά από την νοοτροπία των Τσιπροκαμμένων, τότε ίσως να είναι και πολύ αργά. Προς το παρόν όσοι δεν θέλησαν να ακούσουν και να καταλάβουν τι είχε συμβεί έως το 2010 και που βρισκόμασταν το 2014, ας κάνουν τον λογαριασμό τους για αυτά που θα πληρώσουν οι ίδιοι, τα παιδιά και τα εγγόνια τους έως το 2060. Γιατί δεν θα πληρώσουν μόνο το οικονομικό κόστος της σημερινής συμμορίας των χυδαίων νεοκομμουνιστών και των ανισόρροπων λαϊκοδεξιών. Αυτοί οι τύποι και ο στρατός των ανοήτων που σέρνεται πίσω τους, αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή σήμερα. Όχι για τη δημοκρατία μόνο, αλλά για το μέλλον των επόμενων γενεών.  Όλοι αυτοί είναι οι πρόθυμοι ηλίθιοι που όταν δεν σκίζουν μνημόνια, τότε γίνονται τα “βαποράκια” των νοοτροπιών του μίσους και του διχασμού. Αυτά που τους έμαθε η σημερινή παρέα κακοποιών που κυβερνά τη χώρα…

Facebook Comments