Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Ωραιοκάστρου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού διοργανώνει τον 6ο φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή  13 Μαΐου 2018.

Ο Αγώνας Βουνού “Αυτισμός – Ελπίδα” θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα  στη Θεσσαλονίκη και στον  Θερμαϊκό κόλπο.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:

•          α. Αγώνας  1 km  με 3 € η συμμετοχή – εκκίνηση  10.30 πμ

•          β. Αγώνας  5 km με 5 € η συμμετοχή  – εκκίνηση  10.20 πμ

•          γ. Αγώνας  13,5 km με 10 € η συμμετοχή  – εκκίνηση 10.00 πμ

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη φροντίδα του περιαστικού δάσους της πόλης μας, είναι επίσης να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινό, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και να συγκεντρωθούν χρήματα που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου, που λειτουργεί από το 1980 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, επίσημη χρονομέτρηση στα 5 km και 13,5 km, τροφοδοσία και υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στο τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας – τερματισμού υπάρχουν χώροι ιματισμού, w.c, στάθμευσης οχημάτων. Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη .

Εγγραφές από 8  Μαρτίου 2018 μέχρι 6 Μαΐου 2018 ηλεκτρονικά στο  autismelpida.gr

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα θα γίνει η διανομή των αριθμών στους συμμετέχοντες, σε μέρος & ώρες που θα ανακοινωθούν στο website & στο Facebook   Σύλλογος Αυτισμός Ελπίδα   ή    Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα : Κοντοδήμου Κορίνα, 6977358635  [email protected]        [email protected]  Κοντοδήμος Κώστας  6994777677,    2310697614                                                                                                                                  

Facebook Comments