Η πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών στις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας

MarketNews

Η πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών στις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μια βασανιστική απουσία, η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα και η πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών στις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.

«Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας»

Ο πανίσχυρος Thanos επιτίθεται στο σκάφος των Ασγκαρντιανών και κλέβει ένα από τα έξι πετράδια της αιωνιότητας. Ανάμεσα σε αυτόν και τα υπόλοιπα τέσσερα, η απόκτηση των οποίων θα σημάνει την καταστροφή του μισού σύμπαντος, στέκουν μόνον οι Εκδικητές.

Σκηνοθεσία Άντονι και Τζο Ρούσο με τους: Κρις Έβανς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Κρις Χέμσγουορθ

«Μαργκερίτ Ντιράς: Η οδύνη»

Τους τελευταίους μήνες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η νεαρή συγγραφέας Μαργκερίτ Ντιράς, μέλος της αντίστασης, αναζητά τα ίχνη του συζύγου της Ρομπέρ Αντέλμ, τον οποίο έχουν συλλάβει οι Γερμανοί.

Σκηνοθεσία Εμανουέλ Φινκιέλ με τους: Μελανί Τιερί, Μπενουά Μαζιμέλ, Μπενζαμάν Μπιολέ

«Απάτη σε μαύρο φόντο»

Στα πρόθυρα χρεοκοπίας, ο Αντουάν Ροκά δανείζεται από έναν μαφιόζο κι εκμεταλλευόμενος την οικολογική… ευαισθησία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στήνει μια μεγαλειώδη απάτη, η οποία θα του αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια. Μαζί και μερικές θανάσιμες υποχρεώσεις.

Σκηνοθεσία Ολιβιέ Μαρσάλ με τους: Μπενουά Μαζιμέλ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Λορά Σμετ

«Η ζουγκλοπαρέα»

Όταν διαλύονται οι Ήρωες, η ομάδα που προστάτευε τη ζούγκλα, ο μικρός Μόρις, ένας πιγκουίνος που νομίζει πως είναι τίγρη, συγκροτεί τη Ζουγκλοπαρέα και προσπαθεί να σώσει το δάσος του από το πονηρό κοάλα Ιγκόρ.

Σκηνοθεσία Νταβίντ Αλό