Μια βασανιστική απουσία, η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα και η πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών στις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.

«Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας»

Ο πανίσχυρος Thanos επιτίθεται στο σκάφος των Ασγκαρντιανών και κλέβει ένα από τα έξι πετράδια της αιωνιότητας. Ανάμεσα σε αυτόν και τα υπόλοιπα τέσσερα, η απόκτηση των οποίων θα σημάνει την καταστροφή του μισού σύμπαντος, στέκουν μόνον οι Εκδικητές.

Σκηνοθεσία Άντονι και Τζο Ρούσο με τους: Κρις Έβανς, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τομ Χόλαντ, Κρις Χέμσγουορθ

«Μαργκερίτ Ντιράς: Η οδύνη»

Τους τελευταίους μήνες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου η νεαρή συγγραφέας Μαργκερίτ Ντιράς, μέλος της αντίστασης, αναζητά τα ίχνη του συζύγου της Ρομπέρ Αντέλμ, τον οποίο έχουν συλλάβει οι Γερμανοί.

Σκηνοθεσία Εμανουέλ Φινκιέλ με τους: Μελανί Τιερί, Μπενουά Μαζιμέλ, Μπενζαμάν Μπιολέ

«Απάτη σε μαύρο φόντο»

Στα πρόθυρα χρεοκοπίας, ο Αντουάν Ροκά δανείζεται από έναν μαφιόζο κι εκμεταλλευόμενος την οικολογική… ευαισθησία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στήνει μια μεγαλειώδη απάτη, η οποία θα του αποφέρει εκατοντάδες εκατομμύρια. Μαζί και μερικές θανάσιμες υποχρεώσεις.

Σκηνοθεσία Ολιβιέ Μαρσάλ με τους: Μπενουά Μαζιμέλ, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Λορά Σμετ

«Η ζουγκλοπαρέα»

Όταν διαλύονται οι Ήρωες, η ομάδα που προστάτευε τη ζούγκλα, ο μικρός Μόρις, ένας πιγκουίνος που νομίζει πως είναι τίγρη, συγκροτεί τη Ζουγκλοπαρέα και προσπαθεί να σώσει το δάσος του από το πονηρό κοάλα Ιγκόρ.

Σκηνοθεσία Νταβίντ Αλό

Facebook Comments