Η «Καρδιά της Άνοιξης» χτυπάει στο Άλσος της Κηφισιάς από την Πέμπτη 26 Απριλίου έως την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 στην 64η Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς, την παλαιότερη και μεγαλύτερη Ανθοκομική έκθεση στην Ελλάδα εδώ και 81 χρόνια.

Εκεί, και για 18 ολόκληρες ημέρες, όσοι αγαπάτε τη φύση και τα λουλούδια, αλλά και όσοι θέλετε να «μπείτε στην καρδιά της Άνοιξης» θα βρείτε δεκάδες εκθέτες με πάνω από 2.000 είδη φυτών, μυροδικών και βοτάνων, αξεσουάρ και εργαλεία για τον κήπο, καθώς και χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς για τα φυτά σας και τον κήπο σας.

Η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς όμως εκτός από λουλούδια και φυτά, έχει και τραγούδι, χορό, θεατρικές παραστάσεις, 12 συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες μεταξύ άλλων με τους: Πέτρο Λούκα Χαλκιά, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Νίκο Ζιώγαλα, Στέλλα Κονιτοπούλου, Δαβιδ Ναχμία, Apurimac, 48 Ώρες, Δροσουλίτες, Burger Project και πολλούς άλλους, εκπαιδευτικές δράσεις και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους στο Flower Fan Park και πλήθος άλλων εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες.

 
Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το θεματικό μας πάρκο «Ταξίδι του Νερού στη Φύση» και να δείτε από κοντά πως γίνεται το ταξίδι του νερού σε διαφορετικά οικοσυστήματα σε όλο τον κόσμο.

Το ωράριο της έκθεσης είναι καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00 το πρωϊ μέχρι τις 22.00 το βράδυ, ενώ τις καθημερινές 10.00 το πρωϊ με 13.00 εκτός αργιών, η είσοδος είναι ελεύθερη (Τιμή εισιτηρίου 1,50 ευρώ και μειωμένο 0,70 ευρώ).

64η Ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς από 26 Απριλίου έως 13 Μαΐου στο Άλσος Κηφισιάς γιατί «Εδώ χτυπάει η καρδιά της άνοιξης!». Σας περιμένουμε!

Facebook Comments