Δράση, τρόμος και πραγματικές ιστορίες κυριαρχούν στα κινηματογραφικά πλάνα αυτής της εβδομάδας.

«Η ενοχή του Κένεντι»

Το Τσαπακουίντικ είναι ένα μικρό νησί στη Μασαχουσέτη, το οποίο έγινε διεθνώς γνωστό το 1969, όταν ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι έχασε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προκάλεσε το θάνατο της συνεπιβάτισσας και μέλους του επιτελείου του Μέρι Τζο Κοπέκνι.

Σκηνοθεσία Τζον Κάραν με τους: Τζέισον Κλαρκ, Εντ Χελμς, Κέιτ Μάρα, Μπρους Ντερν

«Το κουκλόσπιτο του τρόμου»

Μια μητέρα με δύο έφηβες κόρες μετακομίζουν σε μια απομονωμένη οικογενειακή έπαυλη. Το ίδιο βράδυ δέχονται τη βίαιη επίθεση δύο αγνώστων.

Σκηνοθεσία Πασκάλ Λοζιέ με τους: Κρίσταλ Ριντ, Αναστέζια Φίλιπς, Μιλέν Φαρμέρ

«Βηρυτός»

Ένας Αμερικανός πρώην διπλωμάτης με τραυματική εμπειρία στη Βηρυτό αποστέλλεται το 1982 πίσω στη λιβανέζικη πρωτεύουσα για να διαπραγματευτεί την απελευθέρωση ενός παλιού φίλου του που έχει απαχθεί.

Σκηνοθεσία Μπραντ Άντερσον με τους: Τζον Χαμ, Ρόζαμουντ Πάικ, Σι Γουίγκαμ

«Πολ Γκογκέν»

Νιώθοντας ασφυκτικά στο κομφορμιστικό Παρίσι του 1891, ο ζωγράφος Πολ Γκογκέν αφήνει πίσω την εξαμελή οικογένειά του και ταξιδεύει στην Ταϊτή, αναζητώντας πνευματική καθαρότητα και καλλιτεχνική αναγέννηση. Θα βρεθεί σε έναν επίγειο παράδεισο, που όμως του επιφυλάσσει μια σειρά από εκπλήξεις.

Σκηνοθεσία Εντουάρ Ντελίκ με τους: Βενσάν Κασέλ, Τουχέι Άνταμς, Μαλίκ Ζιντί

«Ένας σκίουρος σούπερ ήρωας 2»

Το μαγαζί ξηρών καρπών όπου ζουν ο Σέρλι και η παρέα του καταστρέφεται κι έτσι όλα τα ζώα αναγκάζονται να επιστρέψουν στο πάρκο, όπου θα βρεθούν αντιμέτωπα με τα σχέδια του μοχθηρού δημάρχου.

Σκηνοθεσία Καλ Μπράνκερ

Facebook Comments