Σε απεργιακές κινητοποιήσεις μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα προσανατολίζεται η ΟΤΟΕ, κάνοντας λόγο για περεκλυστική τακτική των τραπεζιτών  στις διαπραγματεύσεις για υπογραφή νέας κλαδικής ΣΣΕ. Όπως έγινε γνωστό, η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας των Τραπεζοϋπαλλήλων θα συνεδριάσει εκτάκτως αύριο Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με την ΟΤΟΕ, οι εργοδότητες, «μετά τις παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις που διατύπωσαν στην έναρξη των διαπραγματεύσεων και ενώ στη συνέχεια άλλαξαν συμπεριφορά δηλώνοντας ότι θέλουν να υπάρξει συμφωνία για την Κλαδική ΣΣΕ, σήμερα, εντελώς αιφνιδιαστικά, άλλαξαν εκ νέου την στάση τους κάνοντας επίδειξη αδιαλλαξίας και προκλητικότητας».

Η ομοσπονδία σημειώνει πως μετά από αυτήν την εξέλιξη η απόφαση για Απεργιακές Κινητοποιήσεις τη Μεγάλη Εβδομάδα είναι μονόδρομος και προειδοποιεί πως «αν οι τραπεζίτες δεν αναλάβουν τις ευθύνες τους και συνεχίσουν τις προκλήσεις, τις παλινωδίες και την παρελκυστική τακτική, όλα μπορεί να τιναχθούν στον αέρα… με απρόβλεπτες συνέπειες».

Facebook Comments