'

Θα επαναδιαπραγματευτούμε τις μειώσεις των συντάξεων λέει ο Κατρούγκαλος...θα κοπούν ο Πετρόπουλος!

ΣΚΑΪ

Θα επαναδιαπραγματευτούμε τις μειώσεις των συντάξεων λέει ο Κατρούγκαλος...θα κοπούν ο Πετρόπουλος!, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της μείωσης στις συντάξεις από το 2019 άφησε (και) ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση εκβιάστηκε από το ΔΝΤ. «Τώρα είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στην καθαρή έξοδο και όλα αυτά τα ζητήματα θα συζητηθούν αργότερα γιατί δεν μπορούμε να έχουμε πρόσθετα μέτρα λιτότητας χωρίς λόγο» δήλωσε.

«Ο ΕΦΚΑ είναι πλεονασματικός, ο προϋπολογισμός καταγράφει πλεονάσματα, η προσωπική διαφορά στο νόμο προστατευόταν εσαεί, και ένας εκβιασμός που έγινε έξι μήνες μετά την υπογραφή του νόμου εκ μέρους του ΔΝΤ οδήγησε σε αυτή τη ρύθμιση» ανέφερε δε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών για τη νέα μείωση στις συντάξεις από 1ης Ιανουαρίου 2019.

«Έχουμε έναν στόχο τον Αύγουστο (έξοδος από το μνημόνιο), και από εκεί και μετά όλα τα μέτρα λιτότητας, που έχουν επιβληθεί και δεν έχουν αντικειμενική ανταπόκριση στα οικονομικά πρέπει να τα ξαναδούμε» σχολίασε στο κανάλι epsilon.