'

Οι Μαχητές κέρδισαν την ασυλία - Βιργινία - Κώστας & Χάρης οι υποψήφιοι για αποχώρηση

MarketNews

Οι Μαχητές κέρδισαν την ασυλία - Βιργινία - Κώστας & Χάρης οι υποψήφιοι για αποχώρηση, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Έχουν περάσει μόλις τρεις ημέρες μετά την αναδιάρθρωση των δύο ομάδων του Survivor 2 και οι «νέοι» Διάσημοι και Μαχητές πάλεψαν απόψε για την πολυπόθητη ασυλία.

Οι δύο νέες ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με απόλυτο σκοπό τη νίκη που θα τους κρατήσει για, μία εβδομάδα ακόμα μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης και μακριά από την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Εν τέλει η ομάδα των «νέων» Μαχητών συνέχισε το σερί της και κέρδισε και σε αυτή τη μονομαχία με το τελικό 10-8 να αντικατοπτρίζει το ντέρμπι που διαδραματίστηκε στο στίβο μάχης.

Ο Κωνσταντίνος, η Βιργινία και ο Χάρης είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο πρώτος βγήκε από την κάλπη, η δεύτερη ψηφίστηκε από τον πολυτιμότερο παίκτη την Κατερίνα και ο τρίτος από την Μελίνα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στο συμβούλιο ο Σάκης ανακοίνωσε τους πολυτιμότερους παίκτες των Μαχητών που ήταν η Εύη και ο Νικόλας που θα φάνε μελιτζάνες με κιμά.

Στο συμβούλιο ο Νάσος εξήγησε γιατί νιώθει χαρούμενος στη νέα του ομάδα, ενώ οι πρώην συμπαίκτες του δήλωσαν θιγμένοι από τη συμπεριφορά του.

Η Μελίνα και ο Ηλίας διαφώνησαν για τους λόγους που δεν μιλάνε και αλληλοκατηγορήθηκαν. Παράλληλα ο Χάρης τα έβαλε με τον Ηλία παίρνοντας κι αυτός θέση στις διαφορές που έχουν βγει στην επιφάνεια μετά τη δημιουργία των νέων ομάδων.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης θα δούμε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor μετά τη νέα σύνθεση των ομάδων.