Η ιστορία μιας θρυλικής τραγουδίστριας ζωντανεύει, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κάνει ένα απαγορευμένο ταξίδι και ένα ομοφυλόφιλο αγόρι αποκαλύπτει τη σεξουαλικότητά του στις νέες ταινίες της εβδομάδας.

«Νίνα»

Η βιογραφική ταινία για την  ιέρεια της σόουλ / τζαζ Νίνα Σιμόν  που την ερμηνεύει η  Ζόε Σαλντάνα και από αύριο θα προβάλλεται στις “σκοτεινές” αίθουσες της χώρας. Η ιστορία ακολουθεί τον αγώνα της τραγουδίστριας να ισορροπήσει την καριέρα της στη μουσική, την οικογένεια αλλά και τα πιστεύω της, ένας αγώνας που την αφήνει να ζει μόνη της στη Γαλλία, αισθανόμενη εξόριστη από την ίδια την πατρίδα της. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει τον Κλίφτον Χέντερσον, ο οποίος βοηθά την ιέρεια της soul μουσικής να ξαναβρεί το νόημα στη ζωή και τη μουσική της.

Σκηνοθεσία: Σίνθια Μορτ με τους Ζόι Σαλντάνια, Ντέιβιντ Ογέλοουο, Κέβιν Μάμπο και Μάικ Επς

 

«Τερματικός σταθμός»

Μια σαγηνευτική πληρωμένη δολοφόνος με διπλή ζωή αναλαμβάνει την εκτέλεση ενός περίτεχνου σχεδίου που της έχει αναθέσει ένας μυστήριος εγκληματίας.

Σκηνοθεσία Βον Στέιν με τους: Μάργκο Ρόμπι, Σάιμον Πεγκ, Ντέξτερ Φλέτσερ

 

«Μια αληθινή ιστορία»

Παρά την επιτυχία του τελευταίου, ημι-αυτοβιογραφικού της βιβλίου, η Ντελφίν νιώθει ψυχολογικά εξουθενωμένη και σε συγγραφικό αδιέξοδο. Η συναρπαστική γνωριμία με μια φανατική θαυμάστριά της θα την κινητοποιήσει, θα αρχίσει όμως σταδιακά να γίνεται όλο και πιο απειλητική.

Σκηνοθεσία Ρομάν Πολάνσκι με τους: Έμανουέλ Σενιέ, Εύα Γκριν, Βενσάν Περέζ

«Ταξίδι αναψυχής»

Έπειτα από πενήντα χρόνια κοινής ζωής, ο Τζον και η Έλα αποφασίζουν να κάνουν ένα τελευταίο ταξίδι. Αν κι εκείνος πάσχει από Αλτσχάιμερ, επιβιβάζονται στο τροχόσπιτό τους και, χωρίς να ειδοποιήσουν τα παιδιά τους, ξεκινούν από τη Μασαχουσέτη για τη Φλόριντα.

Σκηνοθεσία Πάολο Βίρτζι με τους: Έλεν Μίρεν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Κρίστιαν ΜακΚέι

«Με αγάπη, Σάιμον»

Ένας 17χρονος που δεν έχει πει στην οικογένειά του πως είναι ομοφυλόφιλος ερωτεύεται έναν ανώνυμο συμμαθητή του με τον οποίο συνομιλούν μέσω διαδικτύου.

Σκηνοθεσία Γκρεγκ Μπερλάντι με τους: Νικ Ρόμπινσον, Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζος Ντουάμελ

«Solo: A Star Wars story»

Λιποτακτώντας από τον αυτοκρατορικό στρατό, ο νεαρός Χαν Σόλο γίνεται πειρατής του Διαστήματος, ενώ προσπαθεί να βρει τρόπο να επιστρέψει στον πλανήτη του και στην αγαπημένη του Κίρα.

Σκηνοθεσία Ρον Χάουαρντ με τους: Άλντεν Έρενραϊχ, Γούντι Χάρελσον, Εμίλια Κλαρκ, Ντόναλντ Γκλόβερ

«Ξυπόλητοι στο Παρίσι»

Η Φιόνα φτάνει από τον Καναδά στο Παρίσι για να βρει την ηλικιωμένη θεία της. Αναζητώντας την, καθώς η τελευταία έχει εξαφανιστεί, μπλέκει σε μια σειρά περιπετειών που την οδηγούν να γνωρίσει τον Ντομ, έναν παράξενα γοητευτικό άστεγο.

Σκηνοθεσία Ντομινίκ Αμπέλ, Φιόνα Γκόρντον με τους: Φιόνα Γκόρντον, Ντομινίκ Αμπέλ, Εμανουέλ Ριβά

 

Facebook Comments