Μια επικίνδυνη αποστολή πρέπει να ολοκληρωθεί πριν εκπνεύσει η προθεσμία της, μια ληστεία μετατρέπεται σε αδυσώπητο κυνηγητό στα κινηματογραφικά πλάνα αυτής της εβδομάδας.

«24 ώρες προθεσμία»

Ένας πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων που αγωνίζεται να ξεπεράσει τον ξαφνικό θάνατο της γυναίκας και του γιου του αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή δολοφονίας για λογαριασμό ενός πανίσχυρου μυστικού οργανισμού. Λίγο πριν ολοκληρώσει την αποστολή του, θα γίνει αντιληπτός και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές.

Σκηνοθεσία Μπράιαν Σμερτζ με τους: Ίθαν Χοκ, Πολ Άντερσον, Ξου Κιν

«Μετά την καταιγίδα»

Ένα ζευγάρι ιστιοπλόων που ταξιδεύει κατά μήκος του Ειρηνικού βλέπει το ιστιοφόρο του να συντρίβεται από τον πιο ισχυρό τυφώνα που καταγράφηκε ποτέ στην περιοχή και ο οποίος τους καθηλώνει στη μέση της θάλασσας για 41 ημέρες.

Σκηνοθεσία Μπαλτάσαρ Κορμακούρ με τους: Σάιλιν Γούντλι, Σαμ Κλάφλιν, Γκρέις Πάλμερ

«Tully: Τα παιδιά είναι ευτυχία»

Εξουθενωμένη, καθώς έχει μόλις γεννήσει το τρίτο της παιδί, η Μάρλο προσλαμβάνει μια νυχτερινή νταντά. Μια νεαρή, ανεξάρτητη φοιτήτρια που θα της αλλάξει απρόσμενα τη ζωή.

Σκηνοθεσία Τζέισον Ράιτμαν με τους: Σαρλίζ Θερόν, Ρον Λίβινγκστον, Μαρκ Ντιπλάς, Μακένζι Ντέιβις

«Ο γιατρός βλάπτει σοβαρά την υγεία»

Πρώην κακοποιός ο οποίος υποδύεται πλέον τον γιατρό, ο δόκτωρ Κνοκ καταφθάνει στο ειδυλλιακό χωριό Σαν Μορίς. Ευειδής και με τους καλούς τρόπους, γίνεται αγαπητός στους πάντες, αλλά το παρελθόν του δεν αργεί να τον συναντήσει ξανά.

Σκηνοθεσία Λορέν Λεβί με τους: Ομάρ Σι, Πασκάλ Ελμπέ, Αλέξ Λουτζ

 «1945»

Λίγο μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου δύο Εβραίοι επιστρέφουν στο χωριό τους μαζί με τα λιγοστά υπάρχοντά τους. Η άφιξή τους φέρνει αναστάτωση στους κατοίκους, οι οποίοι ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν πρόσωπα από το παρελθόν αλλά και τις συνέπειες για τα όσα έπραξαν εις βάρος τους κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Σκηνοθεσία Φέρεντς Τόροκ με τους: Πέτερ Ρούντολφ, Μπενς Τάσναντι, Ντόρα Σταρένσκι

Facebook Comments