Ένα σενάριο που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες μέρες, είναι η ομαδική ανεξαρτοποίηση κάποιων βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, καθώς οι ίδιοι σκέφτονται να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Μικροπολιτικό στα ΝΕΑ, έγκυρες πληροφορίες θέλουν 9 βουλευτές να είναι έτοιμοι να δηλώσουν την ανεξαρτητοποίησή τους.

Κατά πόσο βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο ισχύει, θα φανεί από τα αποτελέσματα της κοινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, σήμερα Δευτέρα.

Να σημειωθεί επίσης, ότι τρεις βουλευτές της ΔΗΜΑΡ (Νίκη Φούντα, Νίκος Τσούκαλης και Θωμάς Ψύρρας) έχουν υπογράψει το «κείμενο των οκτώ», στη γραμμή του οποίου κινήθηκε και το μεγαλύτερο μέρος των προτάσεων Σαμαρά, όπως τουλάχιστον φάνηκε από το διάγγελμά του χθες, ημέρα Κυριακή.

Τέλος, από την πλευρά του Μαξίμου τονίζεται πως «ο Αντώνης Σαμαράς ό,τι ήταν να κάνει, το έκανε», από δω και πέρα την ευθύνη την φέρουν οι βουλευτές και τα κόμματα της αντιπολίτευσης – εννοώντας φυσικά την ΔΗΜΑΡ, αφού με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν υπάρχει καμία είδους επικοινωνία.

 

Facebook Comments